Marko Miljković
Foto: Estock/Miloš Rafailović
Marko Miljković

Foto: Estock/Miloš Rafailović

Marko Miljković, Foto: Foto: Estock/Miloš Rafailović

Mobilni telefon pronađen u ćeliji Marka Miljkovića, koji je zajedno sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, uhapšen 4. februara, kako se sumnja, on je koristio kako bi svojim ljudima koji nisu uhapšeni u velikoj akciji, ali i konkurenciji, poslao poruku da, iako su iza rešetaka, oni su i dalje "u poslu".

Izvor medija otkriva da sve ukazuje da je pripadnicima ove kriminalne grupe bilo važno da im saradnici ne okrenu leđa, a konkurencija ne preuzme posao.

Inače mini-telefon koji je pronađen u ćeliji Marka Miljkovića može da se kupi po ceni od 10 do 20 dolara, i to u slobodnoj prodaji, preko interneta, a ima ga i na domaćim sajtovima po ceni od 2.000 dinara.

- Iako najmanji telefon koji postoji na tržištu, bateriju drži i do dva dana, a specifičnost mu je i to što ima opciju promene glasa, pa tako može da se podesi da onaj ko zove čak uopšte nema muški, već glas žene ili deteta - otkriva sagovornik. 

Kako dodaje, praktičan je i zbog toga što se puni preko kabla koji se uključuje u televizor, koji je inače dozvoljen iza rešetaka. Debljina mu je, kako dodaje, tek jedan centimetar, širina 2,3, a džina7,2 centimetra.