STRAŠNA SAOBRAĆAJKA NA IBARSKOJ MAGISTRALI Motociklista se u punoj brzini zakucao u kombi (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Stravična scena u kojoj se motociklista u punoj brzini zakucava u kombi vozilo koje se okretalo na punoj liniji, snimila je u sredu jedna sigurnosna kamera u Stepojevcu, na Ibarskoj magistrali.

sudar na Ibarskoj magistrali
sudar na Ibarskoj magistrali, Foto: Printskrin Facebook

Naime, kako se vidi na snimku, vozač kombija je namervao da izvrši polukružno okretanje nasred magistrale i pune linije.

Na pola okretanja, motociklista koji mu je išao u susret nije stigao da uspori i tako se svom silinom zabio u kombi.

Sledeća scena jeste ona na kojoj sve staje, motociklista leži oboren, a ljudi koji se se našli u okolini pritrčavaju da pomognu nesrećnom čoveku.

Video je na svom Fejsbuk profilu objavio predsednik Asocijacijacije za bezbednost motociklista dr Vladimir Jevtic, uz poruku: Procenite sami šta je okolnost nezgode...i dobro zapamtite šta može da se dogodi ako vam padne na pamet da uradite nešto ovako.

Jevtić je rekao da o samom događaju nema zvaničnih informacija, ali da je važno da se vozači pozovu da pre preduzimanja bilo koje radnje provere da li mogu nekoga da ugroze.

- Suština je da se ukaže da su motociklisti ranjiva kategorija i imaju rizik stradanja i do 45 puta veći u odnosu na vozače automobila - objasnio je on.

Inače, ovakva nesmotrenost vozača izazvala je burne reakcije.

"Ovog vozača kombija u zatvor i to u samicu", "Maksimalna zatvorska kazna za vozača kombija", samo su neki od osuđujućih komentara ispod postavljenog videa.

Povezane vesti

  • Korisnik: duda
    22/04/2021 - 09:32
    Ovo je strasno, šta čovek radi
UČITAJ JOŠ KOMENTARA