Hitna pomoć
Alo
Hitna pomoć

Alo

Hitna pomoć, Foto: Alo

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 20.40 sati dogodila na raskrsnici Somborskog Bulevara i ulice Despota Đurđa u Nišu.

Prema svedočenju očevidaca, do udesa je došlo kada je vozač motocikla gilera V. J. star 42 godine na pešačkom prelazu udario pešaka S. M. (74) nakon čega je pao sa motora. Od siline udarca, motocikl je zarotirao za 180 stepeni, a oba muškarca su velikom silinom udarili u kolovoz. O jačini udarca svedoče oštećenja na motociklu, ali i razbacana odeća i krvavi tragovi na mestu nesreće, prenosi Telegraf.

– Nisam video sam trenutak nesreće, ali sam čuo jak udarac. To mi je skrenulo pažnju, okrenuo sam se i video dva muškarca kako leže na kolovozu. Jedan je bio stariji, a drugi mlađi, obojica su bili svesni, ali je jedan baš bio teško povređen. Čovek ispred čije kuće se desila nesreća je pozvao Hitnu pomoć, došla su dva vozila i odvezla ih – komentarisao je nesreću jedan od svedoka.

U niškoj Hitnoj pomoći potvrđeno je da su zbrinuli dva pacijenta iz saobraćajne nesreće.

– Obojica imaju povrede glave, sa simptomima potresa mozga ali će tek kompletna dijagnostika pokazati u kakvom su stanju – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Iako je prva informacija bila da su obojica učesnika nesreće teško povređena, prema poslednjima podacima, pešak S. M. (74) podlegao je povredama. Vozač motocikla zadobio je prelom lobanje.

Ranije je rečeno da je policija obavila uviđaj i obavestila nadležno tužilaštvo, te da se uzroci nesreće utvrđuju.

Komentari (1)

Dimitrije

04.05.2021 04:57

На том пешачком прелазу тог Сомборског Булевара, врло често, је немогуће прећи улицу од бахатих мотоциклиста који возе мотоцикле великом брзином, а полиције никад нигде. Иста ситуација је и у строгом центру града и на свим булеварима.