Nišava
Tanjug
Nišava

Tanjug

Nišava, Foto: Tanjug

Vatrogasno spasilačke jedinice i policija i danas će nastaviti pretragu Nišave zbog navodnog utapanja koje je sinoć nešto posle 20 sati prijavila jedna Nišlijka.

Kako saznajemo, žena koja se šetala sa detetom kejom, prijavila je policiji da je kod hotela My Place, primetila muškarca koji je upao u reku. Odmah su alarmirane hitne službe, koje su počele pretragu reke na potezu oko Železničkog mosta, ali nikakvi tragovi navodnog utopljenika nisu pronađeni.

Takođe, kako saznajemo, nije bilo više nijednog očevica navodne tragedije, a za sada niko nije prijavio nečiji nestanak koji bi se poklopio sa vremenom prijavljenog događaja.

Nije isključeno da se nesreća zaista desila s obzirom na to da je Nišava brza i nepredvidiva reka, pa je bilo slučajeva da se utopljenici nikada ne pronađu. Jedna od njih je četrdesetogodišnja V. J. koju je pre pet godina nedaleko od tržnog centra "Roda" odvukla matica. Na inisistiranje njene rodbine, koja se obraćala i najvišim državnim organima, potraga je organizovana u nekoliko navrata, ali njeno telo nije nađeno.