Katrin T.
Facebook
Katrin T.

Facebook

Katrin T., Foto: Facebook

Devojka je zbog teških povreda i pored toga što su lekari učinili sve da je spasu u subotičkoj Opštoj bolnici, nažalost, preminula.

Prema nezvaničnim informacijama vozač nema teške telesne povrede i nije bio pod dejstvom alkohola, i on i nastradala devojka su imali zaštitne kacige.

U Policijskoj upravi Subotica i Višem javnom tužilaštvu navode da je do nesreće došlo najverovatnije zbog neprilagođene brzine tokom vožnje i da je vozač izgubio kontrolu nad motorom.

Nesreća sa tragičnim ishodom dogodila se u nedelju oko 12:30 časova kada je vozač motora „kavasaki“ G. Đ., takođe iz Stare Moravice, star 29 godina, sleteo motociklom sa puta. Između Moravice i Bačkog Sokolca, izleteli su ispred krivine i motocikl je skliznuo u njivu i kanal.

Zajednički prijatelji, mladića koji je vozio „kavasaki“, i nastradale Katrin kažu da im nije jasno kako i šta se dogodilo.

- Teško nam je da pričamo, razumite nas. Nju nikada nećemo prežaliti, ali nam je žao i njega. Nje nema, a njegov život je zauvek upropašćen, čak verujemo da bi on voleo da je nastradao umesto nje. Sigurni smo da mu je mnogo teško. Put na kome su nastradali je užasan. To je put koji vodi do granice, baš taj deo je u jako lošem stanju. Bilo je i ranije udesa sa tragičnim ishodom na toj deonici, baš u toj krivini. Izjavili smo saučešće porodici, ali još ne znamo kada će biti sahrana. Roditelji su u velikoj patnji i bolu i ne želimo da ih uznemiravamo – kaže devojka iz Stare Moravice koja je poznavala Katrin i njenog momka, mladića koji je vozio motor na kome je nastradala.

Na „Fejsbuk“ profilu Katrin je profil sliku ažurirala nedavno, 29. marta.

U opisu je na mađarskom jeziku navela „Do beskonačnosti i dalje“.