Policija
Alo!/ Nenad Vujanović
Policija

Alo!/ Nenad Vujanović

Policija, Foto: Alo!/ Nenad Vujanović

Saobraćajni policajci su noćas oko 1.45 časova na auto-putu Beograd-Niš na teritoriji Voždovca „presretačem“ zaustavili i isključili iz saobraćaja devetnaestogodišnjaka koji je automobilom marke „golf“ upravljao bez vozačke dozvole. Daljom kontrolom utvrđeno je da je vozač bio pod dejstvom kanabisa, a protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Policija je juče oko 13.45 časova u Brankovoj ulici zaustavila pedesetogodišnjeg vozača automobila marke „reno“ koji se prethodno u Dečanskoj ulici oglušio o naređenje pripadnika saobraćajne policije i odbio da stane. Droga testom utvrđeno je da je pozitivan na psihoaktivne supstance i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pripadnici policije u Ulici Jove Ilića zaustavili su dvadesetdvogodišnjeg vozača automobila marke „audi“ koji je vozio jednosmernom ulicom u suprotnom smeru. On je, kako je utvrđeno droga testom, vozio pod dejstvom kanabisa. Protiv njega će biti podnete prekršajne prijave.

BONUS VIDEO

Pročitajte još:

Komentari (1)

Pop

05.02.2021 09:55

Препорука са моје стране када већ контролишете ове на дрогу онда их заведите у посебан досије да би имали увид за касније. За оне који су конзумирали алкохол њих селективно уписујте у односу на количину измерену на тесту и сазнаће те дали је алкохиличар и слати такве обавезно на лечење.