hapšenje
MUP
hapšenje

MUP

Foto: MUP

T. F. (30), iz Negotina, koji je krajem prošle godine lišen slobode zbog sumnje da je prisiljavao tada devetogodišnju pastorku primoravao na oralni seks, MUP Srbije oduzeo je mobilni telefon, jer je maloletnica istražnim organima ispričala da je očuh sa njom na tom uređaju gledao porno filmove.

Po nezvaničnim saznajima, on je, nakon što su gledali te sadržaje, iste brisao iz telefona, pa stručnjaci MUP Srbije "pokušavaju da ih vrate", kako bi se ustanovilo koliko je dugo T.F. to radio sa svojom pastorkom.

Podsetimo, T.F. je lišen slobode pod sumnjom da je nad svojom devetogodišnjom pastorkom i njenom vršnjakinjom izvršio krivično delo nedozvoljenih polnih radnji, odgovaraće zbog obljube nad detetom zloupotrebom položaja. Sumnja da je on ćerku svoje supruge, sa kojom ima dvogodišnje dete, u kući u kojoj zajedno žive prisiljavao na oralni seks.

Sve je otkriveno krajem prošle godine, kada je pastorka T. F. u goste pozvala drugaricu. Očuh je tada, navodno, ušao u sobu u kojoj su bile devojčice i predložio im da sve troje legnu u krevet. Tu je, sumnja se, drugaricu svoje pastorke dodirivao po intimnim delovima tela i pokušao da je prisili da ga ona dira po polnom organu. Za ovo delo, ako se dokaže, zaprećena je kazna do 12 godina zatvora.