Užas u Novom Pazaru
Printscreen
Užas u Novom Pazaru

Printscreen

Užas u Novom Pazaru, Foto: Printscreen

Do svađe i tuče dvojice mladića došlo je zbog “češanja” u saobraćaju. Ubrzo je verbalni sukob prerastao u fizički okršaj.

-Nakon manjeg sudara motora kojim je upravljao E.M. i automobila za čijim volanom je bio I.L. došlo je do svađe, razmene udaraca, a zatim i do upotrebe noža. Svađu i tuču zabeležile su kamere sa susednih lokala i zgrada. Na snimcima se jasno vidi kako mladići nasrću jedan na drugog, a zatim i kako E.M. rukama proverava grudni koš kako bi video koliko je ozbiljno povređen - kaže izvor iz istrage.

Na snimku koji kruži socijalnim mrežama ne vidi se trenutak kada je E.M. uboden. Ubrzo nakon razmene udaraca, I.L. ulazi u svoj automobil i udaljava se sa mesta sukoba, a E.M. pokušava da podigne svoj motor.

- Nekoliko koraka dalje on je pao jer je ozbiljno iskrvario. Osumnjičeni mladić je pobegao i za njim policija traga. Povređeni je najpre prebačen u Novopazarsku bolnicu, a zatim u Urgentni centar u Beogradu gde je hitno operisan. Njegovo stanje je kritično - kaže izvor.

Povređeni E.M. je 2010. godine, nakon kraće svađe, nožem ubio svog vršnjaka Nedžada Osmanovića (18) i zbog tog ubistva osuđen je na zatvorsku kaznu od deset godina.
Iz zatvora je izašao nešto ranije zbog amnestije.