Užas kod Grdelice, voz udario u automobil na neobeleženom pružnom prelazu

Teretni voz koji je danas saobraćao na relaciji Niš-Leskovac-Preševo udario je u automobil S.S.(65) iz sela Tupalovce nadomak Grdelice u trenutku kada je ovaj prelazio neobeleženi pružni prelaz u blizini ove varoši na obali Južne Morave.

Teretni voz udario u automobil
Teretni voz udario u automobil, Foto: T.S.T.

Nesvakidašnji udes desio se desetak minuta iz desert sati u kojem je nespretni vozač srećom prošao (samo) sa povredama grudnog koša i leve ruke sobzirom da je voz zakačio vozačevu levu stranu automobila.

Kako nezvanično sazanjemo, nesrećni vozač je vrlo brzom lekarskom intervencijom lekara grdeličkog Doma zdravlja zbrinut na licu mesta, a onda hitno prebačen na Urgentno odeljenje Leskovačkog bolničkog centra gde su mu po navodima lekara iz Opšte bolnice konstatovano naprsnuće par rebara.

On je u stabilnom stanju.

Povređeni S.S. je navodno krenuo svojim kolima da tokom vikenda obiđe svoje zasade u njivama sa druge strane pruge, a u pravcu Leskovca.

Povezane vesti

  • Korisnik: Ruza
    11/04/2021 - 17:16
    DOK SE NA SEVERU SRBIJE PLANIRAJU BRZE PRUGE NA JUGU SRBIJE PRELAZI NISU OBELEZENI.ZASTO JE TO TAKO,JESU LI GRADJANI JUZNE SRBIJE LJUDI DRUGOG REDA.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA