Velja Nevolja
Tanjug
Velja Nevolja

Tanjug

Velja Nevolja, Foto: Tanjug

Prema nezvaničnim informacijama beogradskih medija nađeni DNK materijal je na veštačenju, a od članova njegove porodice Jova Kecmana uzeti su DNK uzorci, pa će se poređenjem utvrditi da li je reč o pedesetjednogodišnjem treneru.

- Na jednoj od lokacija koja je detaljno pretresana posle hapšenja kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, pronađeni su ostaci za koje se sumnja da pripadaju nestalom treneru. Od članova njegove porodice uzet je DNK kako bi se uporedio s pronađenim dokazima - rekao je izvor Kurira.

Mile Kecman, otac nestalog Jove, potvrdio je da su ga pre nekoliko dana posetili pripadnici policije, ali je rekao da rezultata još nema.

- Dolazili su ovde kod mene iz policije i uzeli su mi DNK materijal, rekli su da će mi se javiti, ali ništa novo još nema, čekam... Nikako nisam! Moj sin nikad nije bio kriminalac, niti je ikad imao ikakve veze s Partizanom, nije ni na utakmice išao - rekao je on.

Od prvog dana kada je Jovo nestao, 24. septembra u Malom Mokrom Lugu, inspektori sumnjaju u povezanost Belivuka sa ovim događajem.

Kecman je kobnog dana ocu rekao da ide da se vidi sa drugom, sa sobom je poneo 16.000 evra, a mobilni telefon je ostavio kod kuće. Više se nikada nije vratio.

Kecmanov otac ispričao je ranije za "Blic" da se njegov sin desetak dana pre nestanka ponašao čudno, da je rekao da ima problem koji mora da reši, ali da mu nije ispričao o čemu se radi.

Pročitajte još: