BIĆE JOŠ SNAJPERA! Šešelj digao uzbunu! Otkrio koji moćni političar stoji iza Belivuka

Šešelj prvi dao znak za uzbunu

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

Hapšenje Velje Nevolje i njegovih saradnika jedna je od najvećih policijskih akcija, u kojoj je, u dugo pripremanoj akciji policije i pripadnika BIA, pao jedan od najvećih kriminalaca u Beogradu, koji je svojim zločinima postao ozbiljna pretnja državi. Potencijalnu umešanost stranih službi koje su sve vreme podržavale delovanje Belivuka, ali i pomoć pripadnika policije i pojedinih političara sa kojim je Velja Nevolja bio umrežen, komentarisao je za Alo lider radikala Vojislav Šešelj, koji je podsetimo, nekoliko dana pre hapšenja Belivuka, prvi dao alarm da si priprema napad na državni vrh Srbije, sa ciljem da se izazove haos u zemlji. 

- Ne bih isključivao ni jednu ni drugu mogućnost, nisam toliko upućen u istragu, ali ja sam pre nekog vremena i rekao da Milo Đukanović planira atentat na predsednika Vučića da bi izazvao haos u Srbiji - rekao je Šešelj.

Lider radikala tvrdi da postoji još snajpera.

- Pojavilo se i to da je snajper nabavljen u Crnoj Gori, ja mislim da nije u pitanju samo jedan snajper, već više njih, takođe mislim da Milo koji je vrlo opasan, taj cilj neće pokušati samo sa jednom ekipom, već više njih - rekao je Šešelj za Alo.rs

Hapšenje koje je uzdrmalo celu Srbiju neće se ovim završiti. Stručnajci smatraju da policija i BIA sigurno neće stati dok se ne pohvataju svi saučesnici i pomagači Velje Nevolje, čoveka koji je napravio državu u državi. Sama sreća pa je zaustavljen jer se, po svemu sudeći, spremao da zada završni udarac.

Bonus video:

Povezane vesti

 • Korisnik: Milutin
  11/02/2021 - 07:52
  Mnogo gleda fimove odmori malo
 • Korisnik: Miki0
  11/02/2021 - 00:21
  Kada će više umreti ovaj zli čovek...
  • Brana @Miki0
   11/02/2021 - 17:23
   Odmah za tobom
 • Korisnik: Predrag
  10/02/2021 - 21:22
  Ne s..i lazni vojvodo,DEBIL VELJA JE VUCICEV POSLUSNIK,VOJNIK....COVEK ZA OBRACUN SA NEISTOMISLJENICIMA I KONTROLU NAVIJACA...BAGROOO
 • Korisnik: Obrni
  10/02/2021 - 20:57
  Kad mu je priča kratka, okreni je za 180° i dobiće se istina, a ako trabunja npr kod Marića jedan sat, njegova formula je da mora reći i malo istine, da bi pridobio gledaoca, a go iznosi oko 3%. Proveravano godinama.
 • Korisnik: Neobavesten
  10/02/2021 - 20:39
  Ala zamlacujete narod svaka cast.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi