Stanija Dobrojević
Printscreen/KlikPink
Stanija Dobrojević

Printscreen/KlikPink

Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen/KlikPink

Nakon informacije o hapšenju, javnost u Srbiji je zatečena činjenicom da naše poznate starlete i zvezde rijaliti programa imaju veze sa ovim skandalom. 

Kako se za sada saznaje, policija proverava društvene mreže brojnih starleta koje su koristeći svoju popularnost, reklamirale pojedince koji građanima nude "nameštene mečeve" u zamenu za novac.

Na društvenim mrežama brzo je otkriveno da starlete Stanija Dobrojević i Ana Korać reklamiraju istog čoveka. Izvesnog Filipa Starčevića, koji prema njihovim rečima, jedini ima 100 odsto sigurne mečeve.

Što se tiče Ane Korać, ona u reklami navodi da sa širokim auditorijumom želi da podeli priču njenih prijatelja kako oni već duži niz godina igraju utakmice samo kod Filipa Starčevića. Na kraju video priloga, Koraćeva svima poručuje da "zaprate Filipa Starčevića kako bi zaradili mnogo love".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by filip.starceviic (@filip.starceviic)

Stanija Dobrojević pak, u svojoj reklami navodi da ona sama koristi usluge Filipa Starčevića i da "voli brzu zaradu", te svima preporučuje da ostvare saradnju sa njim jer on ima najbolje kvote i sigurne mečve.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by filip.starceviic (@filip.starceviic)

Kako se saznaje, ovo nije konačan spisak a moguće je da su u celu ovu industriju prevare uključeni Ljupka Stević, Teodora Džehverović, Anabela, ali i pevač Sloba Radanović, navodi izvor Kurira koji je upoznat sa detaljima istrage. 

Iz policije Republike Srpske saopštili su da se uhapšenih devet muškaraca sumnjiče za prevare i iznudu. Takođe, prenose i informaciju da su obavili pretres na 26 lokacija u Han Pijesku, Foči i Istočnom Sarajevu. Među prevarenima su osim državljana Srbije i državljani Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Severne Makedonije, Austrije, Švajcarske i Nemačke.

Komentari (2)

Jelena

31.03.2021 20:41

Posten kao i one.

Neko iz mase

02.04.2021 15:33

Pa sta vise treba kao dokaz nego sto nase prepostene starlete navlace ljude na prevare. U zatvor sa njima ili opet postoje neki pukovnici policije koji ih stite?