"DUVAJ GA RAMBO!" Goloruki Srbi stali naspram do zuba naoružanih Albanaca: Taj će snajper naš da bude! (VIDEO)
M.J.

Danas su se na terenu smenile straže specijalaca ROSU, među kojima se nalaze i snajperisti sa velikokalibarskim puškama.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sinoć upozorio na činjenicu da su angažovani snajperisti, koji nišane kuće mladih Srba koji bi mogli da se usprotive njihovim protivpravnim akcijama.

Broj Srba okupljenih na prelazu Jarinje danas je znatno veći nego tokom jučerašnjeg dana. Oni su, kako se vidi na jednom snimku koji je postavljen na društvenim mrežama, u dobrom raspoloženju.

Srbi stoje goloruki naspram do zuba naoružanih Albanaca, ali ipak nisu ustuknuli, pa su bivše teroriste iz OVK pozdravili duhovitim dobacivanjem, ali i psovkama.

"Duvaj ga Rambo!", "Taj će snajper naš da bude", samo su nekui od komentara. 

Srbi se hrabro suprotstavili albanskom teroru

Vučić je na kraju svog obraćanja, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, čestitao na izuzetnoj hrabrosti i borbi Srbima na Kosovu i Metohiji koji su celu noć izdržali i koji svakodnevno trpe teror Albanaca.

- Veliki pozdrav srpskim junacima koji su ceo dan i celu noć izdržali teror albanskih specijalaca. Ti ljudi su ponos Srbije i našeg naroda. Živela Srbija - poručio je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading