ŠIPTARSKA OFANZIVA Priština sprema akciju za sredinu decembra!
Foto: EPA

Ova izjava usledila je nakon što su ambasadori država članica EU odobrili početak procesa ukidanja viza za građane tzv. Kosova.

Kurti prekršio ustav - Alo.rs

Put od apliciranja do dobijanja statusa kandidata za Srbiju, državu članicu Ujedinjenih nacija, trajao je duge tri godine. Tzv. Kosovo ne priznaje čak 5 zemalja članica EU, pa se postavlja pitanje odakle Prištini ideja da uopšte podnese takav zahtev?

Odakle Prištini uopšte ideja da podnese ovakav zahtev.

Očigledno je u pitanju pritisak da se što pre reši kosovsko pitanje, što bi odgovaralo zapadnim zemljama.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Ja

02.12.2022 09:29

Zamenik lažnog premijera Besnik Bisljimi rekao je da će Priština sredinom decembra podneti zahtev za status kandidata za članstvo u EU. Gde ce pristina sto nema pravo za nikakvo clanstvo za nista neka se silom u tudjoj zemlji ne provocira kosovo je zemlja srbije i srbija se pita u svojoj zemlji nemozese silom prekrsiti medjunarodno pravo i rezoluciju 1244 SB UN sto niko nema pravo da u tudjoj zemlji silom i nezakonito illegalno da rade i da silom da se opljackaju tudju zemlju i pravo naroda to se nece i nemoze dozvoliti jer nemaju pravo to svi znaju i da se to nemoze raditi silom u tudjoj zemlji !!!

Ja

02.12.2022 09:38

Ova izjava usledila je nakon što su ambasadori država članica EU odobrili početak procesa ukidanja viza za građane tzv. Kosova. Sve je to zlo illegalno sto nemaju pravo da u tudjoj zemlji rade niti to pravo EU ima da odluci i da silom radi u tudjoj zemlji sta god zeli i da svega prekrsi to pravo niko nemaju u tudjoj zemlji da sami odluce i da rade sta god im se cefne to nijedna zemlja u svojoj zemlji ne dozvoli niti je dozvoljeno nitice to srbija to je pravo srbije u njenoj zemlji da brani svoje pravo i svom narodu i svoju zemlju to je njena obaveza da radi takose nemoze raditi u tudjoj zemlji sta god se zeli kosovo je srbija i srbija i narod se nalaze i jesu u svojoj sopstvenoj zemlji da ta zemlja nije nicija nego je zemlja srbije vekovima !!!

Ja

02.12.2022 09:43

Put od apliciranja do dobijanja statusa kandidata za Srbiju, državu članicu Ujedinjenih nacija, trajao je duge tri godine. Tzv. Kosovo ne priznaje čak 5 zemalja članica EU, pa se postavlja pitanje odakle Prištini ideja da uopšte podnese takav zahtev? Sto nemaju pravo ali preko reda sto se i vidi sta silom i svakim lazima bezakonja rade sto nemaju pravo to je sve od tih zemalja !!!

Ja

02.12.2022 09:50

Odakle Prištini uopšte ideja da podnese ovakav zahtev. Znaju da se drukcije nemoze nemaju sanse ali silom i preko reda sto nikakvog prava nemaju jer svega prekrse i krse silom sto jeste illegalno sto rade to je protiv svih prava zakona i protiv medjunarodnog prava sto nemaju pravo da rade u tudjim zemljama !!! Očigledno je u pitanju pritisak da se što pre reši kosovsko pitanje, što bi odgovaralo zapadnim

Ja

02.12.2022 09:55

ŠIPTARSKA OFANZIVA Priština sprema akciju za sredinu decembra! To je silna provokacija sto se nesme provocirati srbija jer ima pravo da se ljudi 10 godina ima raznih lazi svega je prekrseno svega lazu jeste svega illegalno nezakonito i nista ne postuju samo lazu i svakih lazi izmisljavaju sto nemaju pravo dosta je bilo jesu u svemu preterali !!!