NOVA PROVOKACIJA SRBA NA KOSOVU Na zgradi u severnoj Mitrovici osvanuo grafit UČK - građani strahuju za svoju bezbednost!
Prinstscreen/Kosovo Online

Stanari su grafit primetili jutros kad su krenuli na posao. U strahu za svoju bezbednost nisu hteli pred kamere, ali prema njihovim rečima grafit je ispisan tokom noći, jer ga juče nije bilo na tom mestu.

"SVE JE KAO I PRE, NORMALNO SAM REGISTROVAO" Produženje važenja registracija sa KM tablicama kao i do sada

"Jutros kada sam krenula po hleb videla sam ovaj natpis i mogu vam reći da me je uznemirio. Kome ovo treba? Živimo ovde i nikada nikakvu provokaciju nismo pokazali, a ovo nam je otvorena pretnja", rekla nam je jedna od stanarki.

Njena komšinica kaže da se ranije dešavalo da na zgradi budu ispisani grafiti "B-13", ali da poslednjih godina nije bilo ovakvih provokacija.

"Iako živimo na 50 metara od gradskog šetališta, mi sa prvim mrakom ne izlazimo iz svojih stanova. Kada deca hoce da izađu u grad mi zovemo da taksi dođe po njih i da ih vrati kući kada se izlazak završi. Eto kako živimo i koliko se osećamo sigurni", dodala je ona.

U poslednje vreme sve češće se u Bošnjačkoj mahali mogu videti ovakvi natpisi, a posebno dolaze do izražaja nakon napuštanja kosovskih institucija od strane Srba početkom novembra meseca.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading