KURTI POTPUNO DEMONTIRAN Poslanik iz kosovske opozicije otkrio važnu stvar o premijeru lažne države
Foto: EPA/Alo ilustracija

- Da bi sakrio vladine afere, od medija je napravio "neprijatelje". Da bi sakrio neuspeh u obrazovanju "neprijateljem" pravi Ujedinjeni sindikat obrazovanja. Da bi sakrio neuspeh u zdravstvu od lekara pravi "neprijatelje". Da bi se sakrio neuspeh u pravosuđu, tužioci i sudije su - "neprijatelji". Da bi sakrio neuspeh u privredi, "neprijatelji" su napravljeni od preduzeća. Da bi sakrili propust u infrastrukturi, prošle vlade su im bile "neprijatelji". Da bi sakrili neuspeh u donošenju kvalitetnih zakona, napravili su "neprijatelja" od Ustavnog suda. Da bi sakrili neuspeh u dijalogu i diplomatiji, posrednici i cela međunarodna zajednica su "neprijatelji" - naveo je Seljmanaj na Fejsbuku. On tvrdi da Kurti bez tih "izmišljenih neprijatelja" ne može da vlada.

 

 

- I jednog dana, kada građani Kosova budu tražiti od njega da im položi račune, on će biti neprijateljski nastrojen prema sopstvenim građanima i biračima. A taj dan, uveren sam, bliži se - istakao se Seljmanaj, dodajući da se neznanje i neuspeh ne mogu sakriti.

- Kosovu je potreban razvoj i prosperitet na svim poljima, a paranoično ponašanje i izmišljanje neprijatelja - zaključio je Seljmanaj.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading