VAŽAN SASTANAK U PREDSEDNIŠTVU SRBIJE Vučić rešava probleme koje donosi ukrajinska kriza
Instagram

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Gregom Hendsom državnim ministrom u Vladi Ujedinjenog Kraljevstva zaduženim za energetiku.

Vučić je delić sastanka približio građanima Srbije objavom na Instagramu.

 

Podsetimo, predsednik Vučić je tokom svog jučerašnjeg izlaganja u Predsedništvu Srbije istakao da kriza zbog rata u Ukrajini pogađa i Srbiju.

- Nikada mi nije bilo teže. Kriza zbog rata u Ukrajini je nešto što pogađa Srbiju. Predstaviću vam probleme sa kojima se suočavamo i moguća rešenja. Nije lako objasniti veze između ekonomije i politike, pritiske i sve ono što nam predstoji. Od petka se sve promenilo u pet dana. Svet se nepovratno promenio događajimau poslednjih nekoliko dana. Gotovo da niko nema razumevanja za stav Srbije - kaže Vučić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Jino

03.03.2022 09:57

Ako svetske sile budu slušale savete Predsednika Vučića krize neće biti

Nevena

03.03.2022 10:57

Kriza stvorena ratom u Ukrajini stavila je Srbiju u veoma težak položaj, doneta je rezolucija o osudi napada na Ukrajinu!

Nemanja

03.03.2022 11:31

Verujem da je predsedniku najteze ,ali gradjani mu veruju i znaju da sve sto radi radi u interesu nase zemlje i naroda.

Ivana

03.03.2022 12:22

Lako je kritike davati po tudjim ledjima, a teret na sopstvenim nikada niste nosili. Lako je pljuvati po tudjem moralu, po tudjim odlukama i stavovima a sopstvene stavove javno nikada niste izneli. Sramota je prljati zemlju nekim nerelanim činjenicama. Podjite od sebe, pa onda kola nezadovoljstva prenestite na druge. Sramota je da postoji nezadovoljstvo prema ovom čoveku koji je sve učinio za dobrobit Srbije. Vučić je svaku odluku izneo dostojansvetno. Sramota je sopstveno nezadovoljstvo lepiti na tudjem čelu. Podrška Vučiću, Srbija je uz VAS!

Milica

03.03.2022 14:26

Verujem u predsednika Vučića i aktuelnu vladu, izboriće se oni i sa ovim problemima koje nam je donela Ukrajinska kriza!