HRVATSKI ISTORIČAR POSLAO MOĆNU PORUKU Nikada ne treba priznati oteto, pomolimo se večeras za Srbe na Kosovu i Metohiji
Foto: Twitter Printscreen @FicovicFilip

Šarić kaže da problemi na Kosovu i Metohiji nisu od juče, već postoje od Boja na Kosovu.

- Rezolucija 1244 kažu je Kosovo nedeljivi deo Srbije i Kosovo može postati "republjik" samo ako Srbija to prizna - rekao je istoričar.

On smatra da nikada ne treba priznati ono što je oteto.

- Pomolimo se svi večeras za te ljude - rekao je Šarić, misleći na Srbe na Kosovu i Metohiji.

Obraćanje je završio rečima:

- Shvatite Srbi, da nemate veće svetinje od Kosova. Ako nisi spreman da se boriš za svoje svetinje, onda ih nisi ni zaslužio - istakao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Ja

17.12.2022 07:31

Svi manastiri, sve crkve, svi spomenici, sva polja natopljena srpskom krvlju, sve svetinje, svaki kameni zid je na Kosovu i Metohiji srpski i svedoči da je to kolevka srpske države, rekao je hrvatski istoričar Goran Šarić za TV Ras. Jeste istina! Big da vam podari svega dobrog jer istinu govorite !!!

Ja

17.12.2022 07:45

Šarić kaže da problemi na Kosovu i Metohiji nisu od juče, već postoje od Boja na Kosovu. - Rezolucija 1244 kažu je Kosovo nedeljivi deo Srbije i Kosovo može postati "republjik" samo ako Srbija to prizna - rekao je istoričar. Kosovo je vazeca priznata zemlja srbije zakonom rezolucijom 1244 UN sto se nesme prekrsiti niti crvenu liniju preci ! kosovo jeste pokraina i zemlja srbije vekovima ! sto se i borila na kosovskom boju ! niko to pravo nema da silom opljacka zemlju srbije niti njeno pravo sto nemaju pravo jer su nasilnu zlo i nepravdu srbiji bez nikakvog razloga pocinili to je silni zlocin zlo i nepravda sto se i vidi to se nemoze vise dozvoliti jer to pravo nisu imali da sami sebi zlom zlocinom sami to pravo daju sto nisu imali nemaju ni danas da silom u tudjoj zemlji rade sta god zele to nikuda nije dozvoljeno nije i nece biti ni u srbiji kosovo jeste zemlja srbije vekovima to je njeno pravo i njena zemlja da treba da je od zla cuva i brani silom se tudje ne otima to pravo nemaju kosovo je srbija i da je to njena vekovna zemlja i da se svoja zemlja nikome ne da !!!

Ja

17.12.2022 07:47

On smatra da nikada ne treba priznati ono što je oteto. - Pomolimo se svi večeras za te ljude - rekao je Šarić, misleći na Srbe na Kosovu i Metohiji.

Ja

17.12.2022 07:49

Obraćanje je završio rečima: - Shvatite Srbi, da nemate veće svetinje od Kosova. Ako nisi spreman da se boriš za svoje svetinje, onda ih nisi ni zaslužio - istakao je on.

albakos

17.12.2022 08:04

on je unuk poslaviziranog seselja. mutavko.. on nije istoricar hrvatski, nego je kopile cetnicko. on je u srbistani, srbistan njega placa

Djokica

17.12.2022 08:21

Svaka Vam čast gospodine što ste pokazali da ste čovek bez mržnje.