"GOSPOĐI STAMENKOVSKI NIJE DOBRO OD “UDARA” SILNIH NULA" Božić napomenula da je građanima Srbije dosta stranih sluga i izlizanih parola!
Foto: Alo/Sandra Božić / Alo / Dejan Briza

Saopštenje Sandre Božić prenosimo vam u potpunosti:

Evidentno je da Milici Stamenkovski nije dobro od “udara” silnih nula koje joj stranci ređaju na račun kako bi rušila sopstvenu državu. Ne znam kako bih drugačije objasnila ovoliku opsednutost Srpskom naprednom strankom tamo gde iste ni trunke nema.

Rekla bih da iz nje progovara ipak strah od predstojećih izbora, od kojih ona kao pripadnik 3% opozicije, beži kao đavo od krsta!

Ali dobro je da je najzad uspela da nam u potpunosti objasni na koji način doživljava Aljbina Кurtija, jer kaže gospođa Đurđević: “Napali su mi porodicu”!

I iz toga ne čudi što Stamenkovski nije razumela jasnu poruku koja joj je ostavljena na ulicama, a očigledna je!

Građanima je dosta kvislinga, stranih sluga i izlizanih parola!

Dosta im je predaje i preprodaje državnih interesa i šuplje politike koju Stamenkovski raspevava u svojim diktiranim nastupima!

A iscrtavanje kukastih krstova i meta, manir je ipak njenih vikend patriota, čije misli izgovaraju ekstremisti koji karabinima idu na proteste ispred predsedništva. SNS i Aleksandar Vučić nikada nisu niti će se ikada koristiti obmanama zarad sitnih političkih poena, za to je ipak zadužena liderka Zavetnika. Još jednom ću je podsetiti da nikada ne bi videla skupštinsku salu da cenzus nije spušten na 3%, pošto je na izborima osvojila manje podrške nego što je onomad pokazao dreger na alko-testu. Pre će biti da se osipa podrška i to malo građana koji vide licemernu politiku koju vodi, napadajući predsednika Aleksandra Vučića. Imali su priliku da pokažu svoje pravo lice na sednici o КiM, tada su pokušali da se obračunaju sa Aleksandrom Vučićem, koji na njihove prazne pretnje ne daje ni dve pare. Od Stamenkovski nikada nismo čuli nijedno rešenje, umesto toga svoju politiku bazira na pozivanju na ubistvo Vučića i obračunavanje sa članovima SNS po ulicama.

Možda da se gospođa Stamenkovski oproba u pozorištu, ali ne verujem ni da će tamo naći publiku!

Tu tragediju niko ne želi više da gleda!

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljubiša

13.03.2023 21:47

Ova Milica Šljivovica-čobanka nek prvo pošalje muža na KiM, a ne tudju decu. Pa nek njena deca odrastaju bez oca a ne tudja. Pijandura.