SAVEZ SA NAJMOĆNIJOM ZEMLJOM NA SVETU Vučić ostvario prijateljstvo sa šeikom bin Zajedom i odnose dveju zemalja doveo na najviši nivo
Tanjug

Aleksandar Vučić je tom prilikom ukazao prijatelju naše zemlje na teškoće sa kojima se Srbija suočava, kao i šta je ono što Beograd može da prihvati, odnosno šta je ono što je realno, a šta je ono što je ozbiljno i odgovorno u dijalogu sa Prištinom.

Predsednik se tim povodom oglasio na svom Instagram nalogu.

- Poželeo sam srdačnu dobrodošlicu našem prijatelju šeiku Abduli bin Zajedu al Nahjanu.


Za nas je ova poseta od najveće važnosti, ne samo zbog kontinuiteta u intenziviranju političkog dijaloga na visokom i najvišem nivou, već i zbog toga što je mudra i odgovorna politika lidera #UAE pozicionirala ovu zemlju u sam vrh država bez kojih je teško ili nemoguće doneti bilo koju važniju geopolitičku odluku.

Zato sam posebno zahvalan na posvećenosti #UAE jačanju odnosa sa Srbijom, a pogotovo iskrenom prijatelju naše zemlje, Njegovom visočanstvu šeiku Muhamedu bin Zajedu na tome što nastavlja da sa nama deli viziju uspešne, moderne i bogate Srbije koja doprinosi brzom razvoju celog regiona.

I upravo zbog toga sam sa velikim zadovoljstvom uručio poziv Njegovom visočanstvu da nam učini ogromnu čast i poseti Srbiju, ovoga puta kao predsednik #UAE i uvek poštovani prijatelj.

Ponosan sam na ovo prijateljstvo, strateško partnerstvo i zajedničku viziju razvoja naše zemlje, regiona i sveta - napisao je predsednik.

 

 

Poseta Beogradu nakon Prištine

Vučić je istakao da su razgovori sa šeikom Abdulahom bili veoma važni jer je on prethodno bio u poseti Prištini.

- Dobio sam informacije i kakvi su mu utisci. Naravno o svemu što nas očekuje u narednom periodu, ja ću o problemima sa kojima se po tom pitanju suočavamo sutra govoriti nešto više na RTS-u - rekao je Vučić.

On je izrazio zahvalnost na podršci koju UAE pružaju Srbiji i dodao da mu je šeik Bin Zajed pokazao na njihovom primeru kakva je situacija danas u Zalivu gde u miru žive nacije koje nisu međusobno razgovarale godinama i decenijama, a neke su "čak i vodile ratove između sebe". 

SAVEZ SA NAJMOĆNIJOM ZEMLJOM NA SVETU Vučić ostvario prijateljstvo sa šeikom bin Zajedom i odnose dveju zemalja doveo na najviši nivo

Printscreen

 

Ministar spoljnih poslova i međunarodne saradnje Abdulah bin Zajed al Nahjan je rekao da "strateško partnerstvo Srbije i UAE raste iz godine u godinu u različitim oblastima od zajedničkog interesa posebno na poljima ekonomije i trgovine.

- Pored napretka i razvoja naši biletaralnih odnosa, predhodna poseta Njegovog Visočansta šeika Mohameda bin Zajeda Srbiji u oktobru 2022. godine potvrdila je i našu posvećenost gradnji mostova i težnju za postizanjem mira bezbednosti prosperiteta u regionu što se smatra osnovnom karakteristikom partnerstva između emirata i Srbije - rekao je bin Zajed.

Prvi čovek UAE glavni faktor zbog zaliha energenata

Dok je Srbiji predsednika Vučića i njegovih prijatelja na međunarodnoj sceni, svaku prepreku ćemo prevazići lakše od većine zemalja. Ovo je zaključak koji se sam nameće nakon što je svet upao u najveću energetsku krizu od drugog svetskog rata, a strateški saradnici šefa države a samim tim i prijatelji naše zemlje preuzeli ključne uloge u prevazilaženju problema. Među njima jedno od ključnih mesta zauzima Muhamed bin Zajed, prvi čovek UAE.

SAVEZ SA NAJMOĆNIJOM ZEMLJOM NA SVETU Vučić ostvario prijateljstvo sa šeikom bin Zajedom i odnose dveju zemalja doveo na najviši nivo

Foto: EPA/ANDY RAIN

 

U ovoj novoj svetskoj podeli karata i krizi koja je nezapamćena tek se sada vidi koliko je dobro imati dobre veze sa zemljom poput UAE i koliko je važno biti prijatelj s njihovim prvim čovekom.

Odlični odnosi Srbije sa Abu Dabijem praktično su lična zasluga i plod zalaganja predsednika Srbije. Poznato je da se takva prijateljstva stvaraju godinama. Sam Bin Zajed je izjavio da se u Srbiji oseća kao u svojoj drugoj otadžbini. Odnosi između dve zemlje i dva lidera su odlična osnova za dalje unapređenje bilateralne saradnje, kao i za nastup na trećim tržištima. U energetskoj krizi, koja je zahvatila čitavu planetu, važno je i dragoceno imati iskrene, proverene prijatelje

Vučić se sa Muhamedom Bin Zajedom sastao preko 20 puta

Od 2012. godine do danas, dva lidera sastala su se više od 20 puta, a njihov poslednji susret bio je u oktobru prošle godine u Beogradu.

- Šeik Muhamed je veliki, iskreni prijatelj države Srbije i nadam se da će češće dolaziti u našu zemlju - rekao je predsednik Vučić prilikom posete šeik Bin Zajeda Beogradu.

SAVEZ SA NAJMOĆNIJOM ZEMLJOM NA SVETU Vučić ostvario prijateljstvo sa šeikom bin Zajedom i odnose dveju zemalja doveo na najviši nivo

Tanjug

 

Svetski mediji svrstavaju bin Zajeda u najmoćnijeg čoveka na svetu, zahvaljujući mudroj politici koju je vodi, kao i energetskim potencijalima kojima raspolaže. UAE su sedmi na svetu po naftnim rezervama, odnosno poseduju skoro šest posto svetskih rezervi.

SAVEZ SA NAJMOĆNIJOM ZEMLJOM NA SVETU Vučić ostvario prijateljstvo sa šeikom bin Zajedom i odnose dveju zemalja doveo na najviši nivo

Foto: Printscreen

 

Šeik Muhamed bin Zajed odbio razgovor sa Bajdenom

Lideri Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman i emiratski šeik Mohamed bin Zajed, odbili su telefonski razgovor sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom o zaustavljanju cena rasta nafte kao meri protiv Ruske Federacije.

Bela kuća je bezuspešno pokušala da dogovori razgovore između Bajdena i lidera Saudijske Arabije i UAE dok su SAD radile na izgradnji međunarodne podrške Ukrajini i zaustavljanju rasta cena nafte, izjavili su američki zavničnici za Bliski istok.

Prijateljstvo dugo pola veka

Republika Srbija i kraljevina Ujedinjeni Arapski Emirati 2021. godine obeležili su 50 godina intenzivnih, prijateljskih odnosa.

SAVEZ SA NAJMOĆNIJOM ZEMLJOM NA SVETU Vučić ostvario prijateljstvo sa šeikom bin Zajedom i odnose dveju zemalja doveo na najviši nivo

Privatna arhiva

 

Kraljevina UAE i Srbije uspostavile su odnose 2007. godine. Povodom 50 godina prijateljstva u Srbiji je decembra 2021. objavljena poštanska marka. Podsetimo se razvoja odnosa dveju država.

Pola veka neprekinutih odnosa dveju zemalja svedoče o stalnom napretku, koji je posebno intenziviran 2012. godine kada su razmenjene posete na najvišem državnom nivou.

Od tog vremena odnosi dve zemlje počinju ubrzano da se razvijaju u svim segmentima, a posebno u oblasti privrede i kulture, te su potpisani brojni bilateralni sporazumi i memorandumi o razumevanju i saradnji u oblastima od zajedničkog interesa.

Politički odnosi

Tadašnji prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i tadašnji ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić 18. oktobra 2012. posetili su Abu Dabi, gde su se susreli sa prestolonaslednikom Abu Dabija, ujedno i zamenikom vrhovnog komandanta Oružanih snaga šeikom Muhamedom Al-Nahjanom.

Šeik Al-Nahjan posetio je 9. januara 2013. godine Beograd i susreo se sa predsednikom Tomislavom Nikolićem.

Vučić je zatim posetio je Abu Dabi 16-17. februara 2013. godine, a zatim i 26-30. oktobra 2013.

Ambasada Republike Srbije u Abu Dabiju počela je sa radom 26. avgusta 2013. godine.

Ekonomski odnosi i stvaranje Er Srbije

Vlada Republike Srbije i avio-kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata "Etihad" potpisali su 1. avgusta 2013. u Beogradu ugovor o strateškom partnerstvu, kojim je predviđeno gašenje JAT-a i osnivanje nove kompanije „ER Srbija".

U periodu januar-avgust 2013. godine naš izvoz je iznosio 5,27 miliona evra, a uvoz 10,44 miliona evra.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (364)

Loading
Ana

05.04.2023 16:35

Vučić je ostvario prijateljstvo sa najmoćnijom zemljom na svetu.

Kaja

05.04.2023 16:36

Saradnja Srbije i UAE je od velike važnosti za našu zemlju.

gaga

05.04.2023 16:51

@Kaja - Neverovatno je da Srbija sada ima ovako važnog partnera ali i mo nu podršku za realizaciju velikih projekata

Esa

05.04.2023 16:37

Svi sada zele partnerstvo sa UAE a bin Zajed dolazi u Srbiju.

Nina

05.04.2023 16:37

Odlicno! UAE su budućnost! Dobro je imati takvog saveznika.

Cecilija

05.04.2023 16:37

Srbija i UAE imaju izuzetne bilaterarne i prijateljske odnose.

Kaća

05.04.2023 16:38

Vučić je ponosan na prijateljstvo, strateško partnerstvo i zajedničku viziju sa UAE.

Anja

05.04.2023 16:38

Srbija sve više jača u svakom smislu pa je kao takva odličan, pouzdan i siguran partner mnogima

Jela

05.04.2023 16:38

Sve pohvale za Vučića i njegovo zalaganje . Čelično prijateljstvo i saradnja u svim oblastima izmedju Srbije i UAE je ključna za razvoj Srbije

Mira

05.04.2023 16:39

Predsednik svaki sastanak iskoristi najbolje moguće za Srbiju. Iz ovog susreta će sigurno proisteći nešto važno

Jana

05.04.2023 16:39

Srbija je posvećena svom razvoju i ostvaruje uspešnu saradnju sa mnogim jakim zemljama na svetu.

wer

05.04.2023 16:39

UAE su pomogli da SRbija još više ubrza svoj razvoj

Jelena

05.04.2023 16:40

Saradnja sa ovako moćnom zemljom je sigurno od velikog značaja za razvoj i napredak države

Srna

05.04.2023 16:40

Predsednik Vučić je ostvario prijateljstva sa najmoćniji zemljama sveta.

Marija

05.04.2023 16:40

Saradnja i dogovori su najbitniji i najvažniji za našu državu!

Jela

05.04.2023 16:40

Srbija i UAE imaju zajedničko prijateljski zahvaljujući predsedniku Vucicu koji vodi odgovornu politiku I bori se za Srbiju

Tijana

05.04.2023 16:40

Odlični odnosi Srbije sa Abu Dabijem zasluga su i plod zalaganja predsednika Srbije koji je stvaraju godinama.

Maki

05.04.2023 16:40

Saradnja I prijateljstvo koje će doneti dobrobit i jos mnogo vise i to je od velike važnosti za Srbiju!

Jelena

05.04.2023 16:40

Ovo je veliki uspeh za Srbiju sklopiti iskreno prijateljstvo sa najmoćnijom zemljom na svetu a sve je to zasluga predsednika Vučića.

Marija

05.04.2023 16:40

Zahvaljujući Vučićevom zalaganju Srbija uspeva da razvija prijateljske odnose sa državama širom sveta.

Lidija

05.04.2023 16:41

Zahvalni smo Ujedinom Emiratima na podrsci i pomoci.A sve to ne bi bilo da Vucic nije tu za nasu Srbiju.

Marija

05.04.2023 16:41

Saradnja i dogovori su najbitniji i najvažniji za našu državu!

Goran

05.04.2023 16:42

Imamo dobru saradnju sa jednom od najmoćnijih zemalja

Marija

05.04.2023 16:42

Saradnja Srbjje i UAE je jako bitna i značajna!

Nina

05.04.2023 16:43

Zahvaljujući Vučićevoj politici Srbija ima sve više prijatelja i saradnika .

Lidija

05.04.2023 16:43

Hvala Seiku Zajedu na podrsci koju nam daje.

Nina

05.04.2023 16:43

Poseta Seika Zajeda od najvise vaznosti za Srbiju.

Paki

05.04.2023 16:44

Vucic ostvaruje prijateljstvo i saradnju sa najjacom i najmocnijom zemljom sveta.

Marija

05.04.2023 16:44

Saradnja Srbjje i UAE je jako bitna i značajna!

Sara

05.04.2023 16:44

Ovo je važan korak za Srbiju u jačanju međunarodnih odnosa i ekonomskog razvoja.

Pera Detlić

05.04.2023 16:44

Dovoljno je od njega što je uložio u Air Serbia, kompanija koja je bila na ivici bankrota. Dva crvena tepiha treba za takve prijatelje naše zemlje.

Milica

05.04.2023 16:45

Ovo je velika stvar za Srbiju! Vučić pokazuje koliko je velik sa dolaskom ovakog prijatelja!

Ana

05.04.2023 16:45

Ovo prijateljstvo je od velikog znacaja za nas

feda

05.04.2023 16:45

Hvala UAE koji su maksimalnom podrškom dali SRbiji vetar u ledja za brži razvoj

Violeta

05.04.2023 16:45

Velika je stvar biti prijatelj sa takvom zemljom

Damjan

05.04.2023 16:45

Ovo je savez koji pre svega ce podici nasu ekonomiju

Mara

05.04.2023 16:45

Vucic pokazuje konkretnim potezima kako se vodi diplomatska politika.

Anka

05.04.2023 16:45

Srbija i Ujedinjeni Arapski Emirati su prijateljske zemlje i tako će uvek biti i ova poseta je od velike važnosti za budućnost!

Sanja

05.04.2023 16:45

Saradnja sa najmoćnijom zemljom na svetu donosi brojne prednosti i prilike za Srbiju.

deras

05.04.2023 16:45

Nije bilo lako imati mćnog partnera za saveznika ali je Vučić i to uspeo

Tara

05.04.2023 16:46

Ovo prijateljstvo je veliki uspeh naseg Predsednika.

Toza

05.04.2023 16:47

Ovo prijateljstvo može otvoriti vrata za nova ulaganja i projekte u Srbiji.

dadd

05.04.2023 16:47

Važno je da uz sebe imamo ovako moćnu državu poput UAE

Sara

05.04.2023 16:47

Veoma je važno da se nastavi dijalog sa Prištinom, a predsednik Vučić pokazuje odgovornost u tome što naglašava šta je realno i ozbiljno.

Jelena

05.04.2023 16:47

Prijateljstvo sa UAE mnogo znaci Srbiji na medjunarodnom nivou, bravo.

Aki

05.04.2023 16:47

Predsednik je upoznao seika sa svim problemima nase zemlje.

Darko

05.04.2023 16:47

Srbija je zemlja koja ima veliko postovanje od strane Emirata zahvaljujuci Vucicu

Предраг

05.04.2023 16:48

Оваква Сарадња са УАЕ која је на највишем нивоу је од Велике важности за Србију.

Tijana

05.04.2023 16:48

Nama je jako znacajno da budemo u dobrim odnosima, svaka cast predsedniku koji sve cini da imamo st bolje odnose.

Novak

05.04.2023 16:48

Medjunarodni odnosi sa UAE su u stalnom porastu i njihova podrska i saradnja nam mnogo znaci.

Rade

05.04.2023 16:48

Sve pohvale Hvala Vučiću što pravi Srbiju veliko zemljom.

Uki

05.04.2023 16:48

Hvala nasem Predsedniku na ovolikom trudu za bolju buducnost svih nas

Sara

05.04.2023 16:49

Prijateljstvo Srbije sa UAE je od velike važnosti za Srbiju i njen ekonomski razvoj.

Tanja

05.04.2023 16:49

Značajno je da Srbija gradi partnerske odnose sa zemljama širom sveta, a ovaj savez je dokaz tome.

Jasmina

05.04.2023 16:49

Predsednik Vučić je svim zemljama na svetu pokazao koliko Srbija vredi.

Sanja

05.04.2023 16:49

Brabo Vučiću. Niko ne može da uradi za svoj narod koliko si ti uradio.

Maja

05.04.2023 16:49

Ponosna sam na Srbiju, koja gradi prijateljstvo sa najmoćnijim zemljama!

Milos

05.04.2023 16:49

UAE je svetska sila i dobri odnosi mogu doprineti poboljsanju trgovine jos mnogo drugih stvari.

Maja

05.04.2023 16:50

Predsednik Vučić je ostvario prijateljske odnose sa najmoćnijkm zemljom na sveti.

Dea

05.04.2023 16:50

SAvez sa UAe donosi SRbiji još veće šanse za brži rast i razvoj

Žika

05.04.2023 16:50

Veoma dobra stvar za Srbiju je što ima dobre odnose sa UAE

Ana

05.04.2023 16:50

Vucic nastavlja svakog dana da pravi nova prijateljstva i poboljsava stara za napredak Srbije.

Ninaaaaaa

05.04.2023 16:50

Jako je bitno za sve nas ovo što predsednik radi. Mi napredujemo zahvaljujući našem predsedniku Aleksandru Vučiću

Ivan

05.04.2023 16:50

U poslednje vreme UAE su pouzdani saradnik i prijatelj Srbiji,što je odlično jer su oni finansijski jaka zemlja .

Sanja

05.04.2023 16:50

Saradnja sa ovako moćnom zemljom je od velikog značaja!

Ivana

05.04.2023 16:50

To što nam je najmoćnija zemlja na svetu poput UAE pružila podršku, znači da nam jako veruju.

Marko

05.04.2023 16:51

Ovo je važan korak u jačanju međunarodne pozicije Srbije i otvaranju vrata za nove investicije i poslovne prilike.

Lole

05.04.2023 16:52

Vucic je veliki drzavnik. Vodi politiku mira i da je Srbija ekonomski sve snaznija.

Boki

05.04.2023 16:52

Sigurna sam da ce nas opet iznenaditi sa novim projektima koji ce za nas i te kako dobro doci

Daki

05.04.2023 16:53

Srbija nevidjeno napreduje. Svaka cast za rukovodstvo.

Maja

05.04.2023 16:53

Vucic je sposoban. Ljudi ga cene i postuju. Sklopio je prijateljstvo sa najmocnijom zemljom na svetu.

Boki

05.04.2023 16:54

Ovo prijateljstvo je zaista na zavidnom nivou, svaka čast Vučiću.

Filip

05.04.2023 16:54

Ovo prijateljstvo sa UAE će podići Srbiju na još veći nivo.

Djole

05.04.2023 16:54

Imamo za prijatelja najmocniju zemlju na svetu. Vucic nas uvodi u zlatno doba

Ana

05.04.2023 16:54

Veliki uspeh za nasu zemlju, Srbija je danas prepoznatljiva u svetu

Sogi

05.04.2023 16:55

Vucic svojom diplomatskom politikom Srbiji omogucava prijateljstvo sa najmocnijim zemljama sveta

Ceca

05.04.2023 16:55

Prijateljstvo sa UAE je jako vazno za Srbiju

Lola

05.04.2023 16:55

Srbija je postala jako stabilna i pouzdana zemlja.

Maja

05.04.2023 16:56

Vučić je ostvario prijateljstvo sa najmoćnijom zemljom na svetu.Saradnja Srbije i UAE je od velike važnosti za našu zemlju.

Miki

05.04.2023 16:56

UAE-e je sjajno imati za prijatelje. Buducnost je nasa uz njih

Sanja

05.04.2023 16:57

Srbija je sve jača, ekonomski stabilnija i kao takva je poželjan partner u realizaciji mnogih projekata

Mila

05.04.2023 16:57

Poseta šeika je od velikog značaja za našu zemlju!

ceca

05.04.2023 16:57

Vucic je ozbiljnom i miroljubivom politikom stavio do znanja da Srbija spremno docekuje investicije

Danka

05.04.2023 16:57

Сарадња којом ће Србија ојачати свој економски раст и развој.

Mika

05.04.2023 16:57

Dobro je imati takvog saveznika. UAE su budućnost!

Kika

05.04.2023 16:57

Šeik bin Zajedom i predsednik Vučić dele istu viziju, a ta vizija je mir i stabilnost.

Lola

05.04.2023 16:57

Veliki uspeh za Srbiju, Vučić ostvario prijateljski odnos sa najmoćnijom zemljom na svetu.

Marija

05.04.2023 16:57

Jos jedan uspeh koji je predsednik Srbije postigao! Bravo!

Ivan

05.04.2023 16:58

Srbija i UAE imaju odlicne odnose.Srbija je uvek za prijatelstvo i podrsku uzvracala istom merom!

Iv

05.04.2023 16:58

Zahvaljujući Vučiću Srbija ostvaruje dobru saradnju i prijateljstvo sa najmoćnijom zemljom na svetu.

Nina

05.04.2023 16:58

UAE i Srbija su postigle prijateljstvo koje će omogućiti brži ekonomski razvoj.

ceca

05.04.2023 16:58

Srbija ima najbolje trziste za strane investicije

Jovan

05.04.2023 16:58

Veoma je važna saradnja sa ekonomski jakom zemljom kakvi su UAE.

Loren

05.04.2023 16:58

Dobrodošlica za predsednika UAE. Takodje i njihova podrska Srbiji mnogo znaci.

Maja

05.04.2023 16:58

Vučić je ostvario prijateljstvo sa najmoćnijom zemljom na svetu.Svaka mu cast na tome.

Suza

05.04.2023 16:59

Prijateljstvo i saradnja sa UAE je jako važna stvar za Srbiju!

Pavle

05.04.2023 17:00

Odnosi dve zemlje i prijateljstvo dva predsednika su na izuzetno visokom nivou i stalno se unapredjuju i dogradjuju.

Ivancica

05.04.2023 17:00

Uzajamno prijateljstvo i dobri odnosi između UAE i Srbije daju šansu napretku države.

Sanja

05.04.2023 17:00

Zahvaljujući Vučićevoj posvećenosti i zalaganju Srbija danas ima za prijatelja jednu od najmoćnijih i najbogatijih država sveta

Milan

05.04.2023 17:01

Predsednik nastavlja diplomatske aktivnosti i borbu za napredniju Srbiju.

Iv

05.04.2023 17:01

U Srbiji se vodi odgovorna politika, koja za cilj ima jačanje ekonomske saradnje sa drugima zemljama.

Sanja

05.04.2023 17:01

Saradnja sa UAE je odlična i ima sve predispozicije da bude još bolja

Mila

05.04.2023 17:01

Celično prijateljstvo i saradnja u svim oblastima izmedju Srbije i UAE je ključna za razvoj Srbije

Bilja

05.04.2023 17:01

Prijateljstvo sa UAE je korak ispred svih, zahvaljujući Vučiću.

Ika

05.04.2023 17:02

UAE je uvek bila pravi prijatelj, podržava nas kad je najteže. Dobra prilika za unapređenje saradnje.

Dragan

05.04.2023 17:02

Važno je da se odnosi Srbije i UAE podignu na viši nivo.

Milica

05.04.2023 17:02

Priateljstvo između Srbije i UAE je jako značajno za našu ekonomiju.

Adam

05.04.2023 17:03

Plodonosna saradnja sa UAE donela je pozitivne efekte na nasu privredu.

Maja

05.04.2023 17:03

Srbija ce imati velike koristi od saveza sa najmocnijom zemljom sveta

Iva

05.04.2023 17:04

Politika Srbije je mudra, jaka i stabilna, rezultati su na najvišem nivou. Svaka čast.

Ика

05.04.2023 17:04

УАЕ поштује Вучића и Србију, велика је ствар имати их за пријатеља!

Gagi

05.04.2023 17:04

Ovakav odnos sa UAE je odlican za byducnost Srbije

Una

05.04.2023 17:04

Bravo predsedniče. Od njih možemo imati veliku korist. Sve pohvale

Maja

05.04.2023 17:05

Hvala UAE na iskrenoj podršci koju pružaju našoj zemlji.

Vuja

05.04.2023 17:05

Predsednik Vucic ima jako zakaganja i Saradnja Srbije i UAE je od velike važnosti za našu Srbiju!

Nenad

05.04.2023 17:05

Veliki trud i zalaganje Vučića su ostvarili cilj.

Mika

05.04.2023 17:06

Srbija je posvećena svom razvoju i ostvaruje uspešnu saradnju sa mnogim jakim zemljama

Bole

05.04.2023 17:06

Dogovori i saradnja sa drugim zemljama su najbitniji i najvažniji za našu državu!

Vida

05.04.2023 17:06

Bravo! Odlično je imati takvu državu za prijatelja!

Talija

05.04.2023 17:06

E ovako se vodi spoljna politika. Bravo!

Ana

05.04.2023 17:07

Bitan sastanak. Nadam se za će to dovesti do većeg broja investicija.

Dragana

05.04.2023 17:07

Vucic ostvario savez sa najmocnijom zemljom na svetu

Nina

05.04.2023 17:07

Saradnja sa ovako moćnom zemljom je sigurno od velikog značaja za razvoj i napredak Srbije!Svaka cast predsedniku na ostvarenoj saradnji!

Sudija Ris

05.04.2023 17:07

Zahvaljujuci odlicnoj saradnji sa Emiratima, Srbija je pospesila svoj ekonomski razvoj i napredak

Nikola

05.04.2023 17:07

Saradnje sa velikim silama, poput UAE, su od velikog znacaja, a svaka investicija znaci

Milos

05.04.2023 17:07

Наше нераскидиво пријатељство опстаје дуги низ година.

Mia

05.04.2023 17:07

Sticemo sve vise prijatelja i prijateljskih odnosa zahvaljujuci nasem predsedniku Vučiću.

Dušan

05.04.2023 17:08

Ovo je nešto jako bitno i značajno za Srbiju i za naše prijteljstvo sa UAE

Milena

05.04.2023 17:08

Dobra saradnja sa Bliskim istokom o razvoju u Srbiji.

Mara

05.04.2023 17:09

Neverovatno koliko dobrih stvari cini nas predsednik za nas i nasu drzavu. Ovo su sjajne vesti.

neda

05.04.2023 17:10

Svaka sradnja je jako važna i Srbija može da računa na veliku pomoć kad je u pitanju UAE.

Tara

05.04.2023 17:10

Uz naseg predsednika Vucica idemo samo napred. Divno je koliko ga ljudi postuju i sta radi za nasu drzavu.

Iv

05.04.2023 17:10

Sve pohvale za predsednika Vučića jer je ostvario prijateljstvo sa najmoćnijom zemljom na svetu.

Sara

05.04.2023 17:13

Saradnja sa UAE nam je od velikog značaja. Oni su mnogo puta pokazali da su nam iskreni prijatelji.

Zečica

05.04.2023 17:14

Dobra saradnja sa Bliskim istokom o razvoju u Srbiji.

Marija

05.04.2023 17:14

Srbija je otvorena za svaku saradnju i prijateljistvo.

Aca Voždovac

05.04.2023 17:15

Velika je čast kada nas ovakav čovek smatra prijateljima , svaka čast Vučiću kako se bori na svim poljima za naše interese .

Zečica

05.04.2023 17:15

Beograd je postao destinacija gde svi zele doci.

Lena

05.04.2023 17:16

Zahvaljujući Vučićevoj politici koju vodi, Srbija je postala priznata širom sveta.

Zečica

05.04.2023 17:16

Srbija će se i dalje truditi da radi na normalizaciji odnosa sa Prištinom.

Jasna

05.04.2023 17:16

Sjajni odnosi sa najmoćnijom zemljom su od velikog značaja za Srbiju .

Kaja

05.04.2023 17:16

Ova poseta je veoma važna za budućnost Srbije!

Zečica

05.04.2023 17:17

Sjajan posao radi nasa diplomatija sa predsednikom .

Zečica

05.04.2023 17:17

Sjajan posao radi nasa diplomatija sa predsednikom .

Vesa

05.04.2023 17:17

Srbija je danas jaka , stabilna i moderna država u koju svi žele da ulažu.

Zečica

05.04.2023 17:18

Prijateljstvo sa bin Zajdenom je siguran korak ka lepsoj i sigurnijoj buducnosti.

Tanja

05.04.2023 17:18

Srbija ima odličnu konekciju sa UAE najviše zahvaljujući politici koju vodi Vučić .

Zečica

05.04.2023 17:19

Zemlje Balkana imaju veliki potencijal i vreme je da se zakopaju ratne sekire.

Zečica

05.04.2023 17:20

Sjajna stvar je videti da nas postuje covek kao sto je Zajden.

Rada

05.04.2023 17:20

Srbija je lider na Balkanu , politički stabilna i kao takva je pogodna za strane investitore .

renata

05.04.2023 17:20

Srbiji znači svaki vid podrške pogotovo kad je imamo od UAE .

Mika

05.04.2023 17:20

Za Srbiju su veoma bitni dobri odnosi i sa Istokom i sa Zapadom.

Danka

05.04.2023 17:22

Imati za prijatelja ministra spoljnih poslova UAE je cista privilegije.

lela

05.04.2023 17:23

Kad pogledamo Vučić održava jako dobre odnose sa svima pa i sa UAE

Dunja

05.04.2023 17:25

Ovo prijateljstvo od velikog je značaja za Srbiju

Dunja

05.04.2023 17:26

Vučić nastavlja da gradi prijateljstva sa jakim zemljama.

Jovan334

05.04.2023 17:28

Srbija gradi iz dana u dan prijateljske odnose sa UAE.

nevena

05.04.2023 17:34

Zemlje Balkana imaju veliki potencijal i vreme je da se zakopaju ratne sekire . Zahvalni smo na podrci UAE.

Iv

05.04.2023 17:34

Velika je radost da Srbija sada ima ovako važnog partnera za realizaciju velikih i važnih projekata

Iv

05.04.2023 17:38

Od strateškog je značaja saradnja naših dveju zemalja

Ksenija

05.04.2023 17:39

Vučić je saradnju sa UAE podigao na viši nivo što Srbiji mnogo znači.

Milan

05.04.2023 17:40

Srbija gradi dobru saradnju sa najrazvijenijim zemljama sveta što je za svaku pohvalu.

Iv

05.04.2023 17:41

Bitna je saradnja sa UAE a bin Zajed dolazi u posetu Srbiji.

Janko

05.04.2023 17:42

Zahvaljujući Vučiću Srbija je danas poštovana i sarađuje sa najrazvijenijim zemljama.

Jelka

05.04.2023 17:42

Zahvaljujući politici predsednika Vučića, Srbija ima sve više prijatelja u svetu

Milan

05.04.2023 17:42

Bin Zajed je iskreni prijatelj naše zemlje

Petra

05.04.2023 17:43

Ponosni smo na Vučića koji vodi politiku mira i dobre saradnje sa svima.

Mila

05.04.2023 17:44

Poslovna ali i bilateralna saradnja naše dve države vrlo je važna u momentu kada Srbija vodi diplomatsku bitku za svoj suverenitet.

Aco

05.04.2023 17:44

Zahvaljujući predsedniku Vučiću mi imamo odličnu saradnju sa UAE

Dejan

05.04.2023 17:45

Vučić vodi odgovornu politiku i zato svi poštuju Vučića i žele da sarađuju sa Srbijom.

Plazo

05.04.2023 17:46

Vučić održava dobre odnose sa skoro celim svetom.Sve čestitke

Nenad

05.04.2023 17:46

Ovo prijateljstvo mnogo će značiti Srbiji za njen razvitak i blistavu budućnost!

Iva

05.04.2023 17:47

Srbija je prijatelj sa jednom od najmocnijih zemalja

Violeta

05.04.2023 17:47

Vučić sa svima ostvaruje dobre političke i ekonomske odnose. Sve pohvale!

Tamara

05.04.2023 17:47

Predsednik Vučić održava prijateljske odnose sa UAE

nikola

05.04.2023 17:48

Samo dobrim prijateljskim odnosima možemo da očekujemo bilo kakvu pomoć ili podršku ,a verujemo da će nam i u buućnosti to pružati UAE.

Ivan

05.04.2023 17:49

Veoma važna poseta za našu zemlju.UAE su nam iskreni prijatelji

Zorica

05.04.2023 17:49

Srbija gradi prijateljstva, od velike važnosti za napredak i rad iste!

Sanja

05.04.2023 17:49

Zahvaljujući odgovornoj politici Srbiju svi vide kao dobrog i pouzdanog saradnika.

Kaca

05.04.2023 17:50

Bravo za ovakav savez, ovo će mnogo pomoći razvoju Srbije.

Jana

05.04.2023 17:50

UAE su prijatelji Srbije i saradnja sa njima može samo da donese prosperitet i napredak!

Slavko

05.04.2023 17:50

Saradnja sa UAE je veoma značajna za Srbiju

Aca

05.04.2023 17:52

Predsednik Vučić se maksimalno trudi da Srbija ima prijatelje na svim kontinentima i celom svetu.

Miloš

05.04.2023 17:52

Treba da održavamo dobre odnose sa UAE, tako možemo samo da napredujemo!

Gaga

05.04.2023 17:52

Trudicemo da sacuvamo i jacamo prijateljstvo sa UAE !

Tanja

05.04.2023 17:53

Srbiji su potrebni iskreni prijatelji kao što su UAE od njih uvek možemo imati podršku na visokom nivou.

Siniša

05.04.2023 17:53

Od kada je Vučić na vlasti mi od tada imamo dobre veze sa UAE

tanja

05.04.2023 17:53

Samo zahvaljujući Vučiću Srbija je sa svim zemljama u svetu u jako dobrim prijateljskim odnosima i sradnji.

Gaga

05.04.2023 17:54

Zahvaljujuci predsedniku imamo tako dobre odnose sa Emiratima !

Jana

05.04.2023 17:55

UAE uvek su bili uz nas!Hvala im za svaku podršku

Lena

05.04.2023 17:55

Seik Abdul Bin Zajed i Vucic zajedno dele uspesne i moderne vizije za razvoj i bolju buducnost nase dve drzave.

Mira

05.04.2023 17:55

Predednik je ostvario Jos jacu saradnju to je za svaku pohvalu.

Joka

05.04.2023 17:55

Dobro je imati ovakvog saveznika i odlične odnose sa ovakvom državom.

Toma

05.04.2023 17:55

Zahvaljujući predsedniku Vučiću Srbija ima za prijatelja jednu od najbogatijih i razvijenih država na svetu.

Mira

05.04.2023 17:56

Čast je živeti u Srbiji. Napred predsedniče.

dragana

05.04.2023 17:56

Dobro došlica za našeg pravog i iskrenog prijatelja iz najveće i naj moćnije zemlje UAE.

Zara

05.04.2023 17:56

Predsednik je ostvarilo dobru saradnju sa vrlo mocnom zemljom.

Milena

05.04.2023 17:57

Srbija ima veliki potencijal za razvoj trgovine sa UAE i nadamo se da će ova saradnja nastaviti da raste u budućnosti.

Željko

05.04.2023 17:57

Zalaganje za mir nema alternativu u međunarodnim odnosima, a i Srbija i UAE su iskreno posvećeni tom cilju.

Jovana

05.04.2023 17:57

Snažna podrška predsedniku Vučiću za njegovu posvećenost jačanju odnosa sa UAE.

Jana

05.04.2023 17:57

Srbija će i dalje raditi na jačanju saradnje sa UAE, posebno u oblastima privrede i turizma!

Ćiro

05.04.2023 17:57

Podrška za što jače prijateljstvo sa UAE

Jovana

05.04.2023 17:58

Snažna podrška predsedniku Vučiću za njegovu posvećenost jačanju odnosa sa UAE.

Una

05.04.2023 17:58

Uspostavljena je dobra saradnja i Vučić se ponosi time.

Gaga

05.04.2023 17:58

Nastavicemo da jacamo saradnju i gradimo jos bolje odnose sa UAE !

Miki

05.04.2023 17:58

Predsednik Vučić ima snažnu viziju uspešne, moderne i bogate Srbije koja doprinosi brzom razvoju celog regiona.

Branko

05.04.2023 17:58

Nismo ni sumnjali u predsednika. Uvek prvi i uvek medju pobednicima.

Mitarpavlovic

05.04.2023 17:58

Veliki uspeh za Srbiju jer smo ostvarili prijateljstvo sa UEA.

Kosta

05.04.2023 17:58

Poseta šeika Abdulaha bin Zajeda al Nahjana je od najveće važnosti za Srbiju i UAE.

Jana

05.04.2023 17:58

UAE i Srbija su veliki prijatelji koji konstatno rade na jacanju diplomatskih i ekonomskih odnosa

Jana

05.04.2023 17:59

Retko koja zemlja može da se pohvali odličnim prijateljstvom i ekonomskom saradnjom sa UAE kao Srbija

Jana

05.04.2023 17:59

Retko koja zemlja može da se pohvali odličnim prijateljstvom i ekonomskom saradnjom sa UAE kao Srbija

Jovan

05.04.2023 17:59

Snažno partnerstvo između Srbije i UAE doprinosi razvoju celog regiona.

Sofija

05.04.2023 18:00

Srbija ima iskrenu podršku UAE u svojoj politici i rešavanju ključnih državnih pitanja.

Gaga

05.04.2023 18:00

Mozemo biti samo ponosni na prijateljstvo koje imamo !

Nika

05.04.2023 18:00

Napred Srbijo svaka ti cast kakvog predsenika imas. Niko se ne bori ovako hrabro i seckano za drzavu.

Jana

05.04.2023 18:02

Srbija je privilegovana kao prijatelj UAE kao jedne id najmoćnije zemlje sveta

Emilija

05.04.2023 18:02

Podrška i saradnja sa najmoćnijim zemljom sveta za Srbiju je važna i po pitanju ekonomske i političke pozicije naše države.

Gaga

05.04.2023 18:03

Nastavicemo da negujemo peijateljske odnose sa UAE !

Dejan

05.04.2023 18:03

Saradnja sa UAE ima ogroman značaj za Srbiju, kako sa privrednog i ekonomskog, tako i sa političkog aspekta.

Jana

05.04.2023 18:03

Najmoćnija zemlja sveta izabrala je Srbiju za dobrog prijatelja!Hvala joj na tome

BigJob

05.04.2023 18:05

Ekonomski jaka zemlja dobro je sto imamo dobre odnose

Milan

05.04.2023 18:05

Prijateljstvo i partnerstvo sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i njihova nastojanja da nas podrze na svakom koraku od nemerljivog su znacaja.

BigJob

05.04.2023 18:06

Dobro je sto i Rusija razvija saradnju sa njima

BigJob

05.04.2023 18:08

Nadamo se jos nekom projektu kao beograd na vodi

Milan

05.04.2023 23:37

Naše prijateljstvo je veliko i čelično nema predaje idemo napred sve brže i jače

Maki

05.04.2023 23:39

Saradnja Srbije i UAE je odlična i od velike važnosti za našu zemlju.

Boba

05.04.2023 23:39

Saradnja sa UAE je od velikog znaaja za Srbiju.

Ana

05.04.2023 23:40

Niko nije sumnjao u našeg predsednika.

Bojan

05.04.2023 23:41

Ostvareno prijateljsvo sa ovako moćnom zemljom Srbiji mnogo znači.

Anastasija

05.04.2023 23:42

Vučić nastavlja da niže uspeha na svim poljima. Bravo za ostavrenu saradnju.

Dijana

05.04.2023 23:44

Ogromna je čast kada uspeš da ostvariš dobru komunikaciju i saradnju sa ovako moćnom zemljom.

Sara

05.04.2023 23:45

Vučić je uvek ostvariovao saradnje sa moćnim zemljama, tako i UAE.

David

05.04.2023 23:46

Uvek je bolje imati bogate saveznike, nego one koji imaju probleme!

Mikica

05.04.2023 23:46

Srbija je stekla veliku pouku da su mir i stabilnost najvažniji, i danas zahvaljujući predsedniku Vučiću to možemo i da realizujemo.

Maki

05.04.2023 23:47

Srbija treba biti ponosna na ovo prijateljstvo sa UAE-ma zbog strateškog partnerstva i zajedničku viziju razvoja naše zemlje i regiona.

Keti

05.04.2023 23:47

Srbija ide uzlaznom putanjom, to vidi svako, zato i napadaju predsednika. Nikad nismo bili bolje pozicionirani na mapi sveta

Ana

05.04.2023 23:48

Ostvariti prijateljstvo i saradnju sa ovako jakom zemljom je zaista za svaku pohvalu. Srbiji ce biti od velikog znacaja.

Ana

05.04.2023 23:49

Srbija je mnogo napredovala i uspesi su tek pred njom i to su mnogo uvideli i zele saradnju.

Ana

05.04.2023 23:50

UAE ce pomoci Srbiji samo da jos brze napreduje.

Sale

05.04.2023 23:51

Obojica su vizijonari i sve od sebe daju da bi svom marodu i buducim narastajima imali sta da ostave da oh pamte.

Brana

05.04.2023 23:51

Prijateljstvo Srbije i EAU je doprinelo i većoj ekonomskoj saradnji i bilateralnim odnosima.

Hana

05.04.2023 23:52

Gradjani Srbije treba da se ponose što Srbija i predsednik Vučić zna i može da posluje i saradjuje sa tako jakom zemljom.

Viki

05.04.2023 23:52

Vučić je čovek koji je pre svega, mudar a onda i odgovoran i koji u svakom trenutku misli na svoj narod i zemlju.

Riki

05.04.2023 23:54

Svi smo svesni ko su UAE i koliko su uticajni u svetu. Zbog toga je Srbiji velika čast što baš njih ima za svoje prijatelje.

Dijana

05.04.2023 23:55

Verujem u iskrenost UAE da su spremni da svoju pažnju i podršku usmere ka Srbiji.

Tanja

05.04.2023 23:55

Srbija ima jasan stav. Drago nam je što je UAE prepoznao Srbiju kao stabilnog i sigurnog partnera.

Kika

05.04.2023 23:56

Sve ovo što smo ostvarili sa UAE je zahvaljujući mudroj politici Aleksandra Vučića.

Marijana

05.04.2023 23:57

Ovo je zaista velika čast saradjivati sa najmoćnijom zemljom na svetu.

Peđa

05.04.2023 23:59

Drago mi je i ponosno mogu da kažem da će Srbija ovo prijateljstvo ljubomorno čuvati ali i i te kako ceniti i poštovani jer iskreno, nije mala stvar da iza sebe imate jednu ovako veliku i moćnu zemlju.

Peđa

05.04.2023 23:59

Drago mi je i ponosno mogu da kažem da će Srbija ovo prijateljstvo ljubomorno čuvati ali i i te kako ceniti i poštovani jer iskreno, nije mala stvar da iza sebe imate jednu ovako veliku i moćnu zemlju.

Peđa

05.04.2023 23:59

Drago mi je i ponosno mogu da kažem da će Srbija ovo prijateljstvo ljubomorno čuvati ali i i te kako ceniti i poštovani jer iskreno, nije mala stvar da iza sebe imate jednu ovako veliku i moćnu zemlju.

Una

06.04.2023 00:00

Velika nam je čast jer UAE su budućnost.

Ksenija

06.04.2023 00:01

Kapa dole za našeg predsednika, vidi se koliko se bori za svoju zemlju i u teškim trenucima. Svaka čast!

Ena

06.04.2023 00:08

Zahvaljujući Vučiću imamo izuzetno dobru i plodonosnu saradnju sa UAE

Vera

06.04.2023 00:18

Predsednik ima viziju budućnosti i uvek je ispred drugih u mnogim stvarima.

Vera

06.04.2023 00:20

Prijateljstvo dve zemlje dugo je pola veka, nije se desilo instant. Odnosi su dugo građeni.

Vera

06.04.2023 00:23

Prijateljstvo sa Emiratima Srbiji mnogo znači, oni imaju mogućnosti, a mi ideje.

Vera

06.04.2023 00:25

Nije mala stvar imati ovako dobre odnose sa tako moćnom državom.

eki

06.04.2023 00:27

Odnosi između Srbije i najmoćnije zemlje na svetu su sada na najvišem nivou, što je dobro za obe zemlje.

Vera

06.04.2023 00:27

Sve to zasluga je predsednika koji je prepoznao da je takav odnos sa Emiratima najbolji za Srbiju.

eki

06.04.2023 00:28

Vučićeva diplomatska veština i uspeh u uspostavljanju prijateljstva sa šeikom bin Zajedom predstavljaju veliki uspeh za Srbiju.

eki

06.04.2023 00:28

Ovaj savez omogućuje Srbiji da se pozicionira kao važan igrač na globalnoj političkoj sceni.

eki

06.04.2023 00:29

Nove mogućnosti za ekonomsku saradnju i investicije će biti otvorene zahvaljujući ovom savezu.

eki

06.04.2023 00:30

Ova saradnja će doneti korist i unapređenje kvaliteta života za stanovnike Srbije i poboljšanje privredne situacije.

eki

06.04.2023 00:30

Srbija će imati priliku da se razvija i modernizuje svoju infrastrukturu i privredu uz pomoć ove saradnje.

eki

06.04.2023 00:31

Savez sa najmoćnijom zemljom na svetu omogućuje Srbiji da snaži svoju poziciju u regionu i šire.

eki

06.04.2023 00:31

Jačanje političkih veza sa ovom zemljom predstavlja važan korak ka stabilnosti i miru u regionu.

eki

06.04.2023 00:32

Ova saradnja će otvoriti vrata za kulturnu razmenu i saradnju između Srbije i najmoćnije zemlje na svetu.

eki

06.04.2023 00:32

Zajednički projekti i inicijative koje su planirane u okviru ovog saveza će doneti korist za obe zemlje i podstaći napredak u različitim oblastima.

Miloš

06.04.2023 00:34

Odnosi između Srbije I UEA nikada nisu bili bolji.

nino

06.04.2023 00:36

Ovo je veliki uspeh za Srbiju i njenog lidera Aleksandra Vučića.

nino

06.04.2023 00:36

Zajednička saradnja sa najmoćnijom zemljom na svetu će biti od velike koristi za našu zemlju.

nino

06.04.2023 00:37

Odnosi između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata će biti ojačani zahvaljujući prijateljstvu između Vučića i šeika bin Zajeda.

nino

06.04.2023 00:37

Ova saradnja će otvoriti nove mogućnosti za srpske kompanije u Emiratima.

nino

06.04.2023 00:38

Ujedinjeni Arapski Emirati su važan ekonomski partner za Srbiju.

nino

06.04.2023 00:38

Prijateljski odnosi između Vučića i šeika bin Zajeda će doprineti stabilnosti regiona.

nino

06.04.2023 00:39

Srbija će imati mogućnost da razvija svoju privredu kroz saradnju sa najrazvijenijim zemljama sveta.

Vlada

06.04.2023 00:39

Saradnja između Srbije i Ujedinjenih arapskih Emirata je veoma značajna za našu državu.

Kaja

06.04.2023 00:39

Ako neko poštuje sve ljude bez obzira na veru, onda je to Vučić. Pridružujem se čestitkama.

nino

06.04.2023 00:39

Ovo je dokaz da Srbija ima međunarodni uticaj i da joj se priznaje njena uloga u regionu.

nino

06.04.2023 00:40

Vučićeva inicijativa da se uspostavi saradnja sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima pokazuje njegovu viziju za budućnost Srbije.

nino

06.04.2023 00:41

Ovaj savez će doprineti da se Srbija bolje pozicionira u međunarodnoj areni i da dobije veći ugled.

Kaja

06.04.2023 00:48

Vučić održava dobre odnose sa UAE. To nam je izuzetno važno.

aca

06.04.2023 00:49

Ovo je veliki uspeh za Srbiju i pokazuje da imamo jaku i uticajnu poziciju u svetu.

aca

06.04.2023 00:49

Odnosi sa najmoćnijom zemljom na svetu su ključni za našu ekonomsku i političku stabilnost.

aca

06.04.2023 00:50

Ovo prijateljstvo otvara mnoge nove mogućnosti za Srbiju u oblasti trgovine, investicija i saradnje na različitim poljima.

aca

06.04.2023 00:50

Srbija se pozicionira kao značajan igrač na međunarodnoj sceni i to će nam omogućiti da lakše rešavamo različite izazove.

aca

06.04.2023 00:51

Ovo je primer dobre diplomatije i pokazuje da se politički lideri trude da ostvaruju dobre odnose sa drugim državama.

aca

06.04.2023 00:51

Odnosi između Srbije i UAE su na najvišem nivou do sada, što će nam omogućiti da se bolje pozicioniramo na međunarodnom tržištu.

aca

06.04.2023 00:52

Ovo prijateljstvo će doprineti većoj bezbednosti Srbije i regiona, s obzirom na to da UAE ima važnu ulogu u stabilizaciji Bliskog Istoka.

Kaja

06.04.2023 00:52

Imati ovako dobrog i važnog prijatelja je itekako važno za Srbiju.

aca

06.04.2023 00:52

Srbija će imati priliku da uči od UAE i primeni neke od njihovih uspešnih politika i strategija.

aca

06.04.2023 00:53

Ovo prijateljstvo će pomoći u promovisanju srpske kulture i turizma u UAE i širom sveta.

aca

06.04.2023 00:54

Srbija može da se ponosi što je uspela da uspostavi dobre odnose sa jednom od najmoćnijih zemalja na svetu, što će nam doneti brojne prednosti u budućnosti.

Kaja

06.04.2023 00:55

Saradnja i prijateljstvo koje će doneti dobrobit za Srbiju.

Давор

06.04.2023 01:01

Србија никада неће одустати од мира, а сарадња коју имамо са УАЕ ће се наставити и у будућности.

Kaja

06.04.2023 01:01

Savez sa najmoćnijom zemljom na svetu, pa to je privilegija!

Максим

06.04.2023 01:01

Србија и УАЕ имају успешну сарадњу и тим путем ће наставити и у будућности.

Васил

06.04.2023 01:03

Вучић ће наставити да јача и модернизује Србију. Само напред председниче, народ је уз Вас.

Аватар

06.04.2023 01:04

Србија је велики партнер многим земљама захваљујући политици коју води Вучић.

Велибор

06.04.2023 01:06

Пословна сарадња двеју земаља постаће још јача. Вучић је одговоран лидер који доноси мудре одлуке које су у интересу Србије.

Елиза

06.04.2023 01:07

Драги пријатељу, увек сте добродошли у Србију и хвала вам на подршци коју Србији пружате.

Доротеја

06.04.2023 01:09

Међусобно поштовање кључ је сваког успеха, а Србију и УАЕ везује искрено пријатељство и добри пословни односи.

Искра

06.04.2023 01:11

Србија и УАЕ наставиће да јачају своје билатералне односе.

Mila

06.04.2023 01:12

Hvala UAE sto u Srbiji vide prijstelja isto kso sto i Srbija vidi u njima

Деспот

06.04.2023 01:12

Шеик бин Зајед је велики пријатељ Србије. Хвала на поверењу и пријатељству као и на свим успешним пословним подухватима две земље које су се завршиле на обострано задовољство.

Lela

06.04.2023 01:13

U poslednje vreme UAE su pouzdani saradnik i prijatelj Srbiji,što je odlično jer su oni finansijski jaka zemlja .

Тија

06.04.2023 01:14

Обострано поврење је кључ успеха и за Србију и за УАЕ.

Kaja

06.04.2023 01:15

Velika nam je čast što se Bin Zajed odlučio za Srbiju.

Nesa

06.04.2023 01:15

Prijateljstvo sa bin Zajdenom je siguran korak ka lepsoj i sigurnijoj buducnosti.

Kaja

06.04.2023 01:16

Neverovatna je čast imati ovako moćnu državu za prijatelja.

Sneza

06.04.2023 01:17

Vučić je ostvario prijateljstvo sa najmoćnijom zemljom na svetu.Svaka mu cast na tome.

Maki

06.04.2023 01:18

Saradnja sa UAE je odlična i ima sve predispozicije da bude još bolja

Jeca

06.04.2023 01:19

Velika je čast kada nas ovakav čovek smatra prijateljima , svaka čast Vučiću kako se bori na svim poljima za naše interese .

Kaja

06.04.2023 01:21

Sa ponosom možemo reći da je najmoćnija država na svetu prijatelj Srbije!

Katja

06.04.2023 01:32

Prijateljski odnosi dve drzave i vitalni razvoj moze samo dobro doneti.

Una

06.04.2023 01:33

Seik bin Zajed uvek je bio uz Srbiju i u teskim i u dobrim momentima.

Maja

06.04.2023 01:34

Bitno je da Srbija ima prave prijatelje uz sebe.

Sanja

06.04.2023 01:36

Seiku bin Zajedu i njegovoj drzavi vrata Srbije uvek ce biti otvorena.

Miki

06.04.2023 03:12

Ponosni smo na naseg Vucica na njegovo prijateljstvo i partnerstvo sa Seikom Adbulom Bin Zajednom na zajedničku viziju razvoja naše zemlje,regiona i sveta!

Koja

06.04.2023 04:11

Nasi odnosi su pre svega prijateljski, pa onda i ekonomski. To nema cenu.

Mile

06.04.2023 04:11

Dok imamo ovakve prijatelje nemamo čega da se plašimo.

Zora

06.04.2023 04:12

Naše prijateljstvo prevazilazi sve granice i to se dokazalo u najtežim vremenima.

Nina

06.04.2023 04:13

Velika je čast imati vas za prijatelja u ovim smutnim vremenima.

Pera

06.04.2023 04:14

Kamo lepe sreće da imamo više ovakvih prijatelja! Hvala Vam na tome.

Pilence

06.04.2023 04:14

Srećni smo jer znamo da imamo ovakve prijatelje. To nema cenu!

Nela

06.04.2023 04:15

Velika je čast imati jednu uticajnu i možda jednu od najjačih država a svetu za prijatelja.

Djordje

06.04.2023 04:16

Naše neraskidive veze i prijateljstvo nema granica. Hvala Vam na svemu.

Nenad

06.04.2023 04:16

Mogu da pričaju šta hoće ali Srbija nikada nije bila ovako poštovana. Velika je stvar imati ovakve prijatelje.

Mica

06.04.2023 04:17

Veze naše dve zemlje su vremenom postale čvrste a danas i neraskidive.