MUSLIMANSKI EKSTREMISTI PODRŽALI BEOGRADSKU OPOZICIJU Raduju se blokiranju Srbije i targetiraju obične, dobre ljude (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Opozicija koja želi da blokadom Srbije dođe na vlast, koja maltretira građane Beograda i Srbije, sada je dobila podršku ekstremista iz Bosne i Hercegovine.

U nastavku možete pogledati obajvu u kojoj se na najstrašniji način vređaju i targetiraju Srbi iz Bosne i Hercegovine koji vole Srbiju.

MUSLIMANSKI EKSTREMISTI PODRŽALI BEOGRADSKU OPOZICIJU Raduju se blokiranju Srbije i targetiraju obične, dobre ljude (FOTO)

Printscreen

 

 

Podrška ekstremista je opoziciji u Srbiji je dvostruka. Sa jedne stane daje se puna podrška opozicionim protestima, tj. najstašnijem blokiranju Srbije i maltretiranju građana, dok sa druge strane napada se i vodi žestoka kampanja protiv narodnog skupa "Srbija nade" za sve obične, dobre ljude na koji poziva predsednik Aleksandar Vučić.

Podestimo, ranije je i radikalni muslimanski sajt "Slobodna Bosna" podržao je proteste kojim prozapadna opozicija želi da blokira Srbiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (3)

Loading
Sara

26.05.2023 07:58

Oko opozicije samo može da se skuplja najveći ološ i oni koji žele tlo našem narodu.

Pavle

26.05.2023 08:16

Svi ekstremni elementi kako u zemlji tako i u inostranstvu ce pokusati da sruse nasu zemlju, jer im ne odgovara jaka i stabilna Srbija.

Janko

26.05.2023 08:22

Nasi mrzitelji na celu sa izdajnickom opozicijom ce uraditi sve da zaustave napredak i razvoj nase lepe zemlje. Vucic se bori kao lav i nece im to dozvoliti. Zivela jaka Srbija.