đilas i jovanovic
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se povodom navoda lidera Nove DSS Miloša Jovanovića, koje je izneo tokom gostovanja na prozapadnoj televiziji Nova S

LAŽNI DESNIČARI I LEVO-LIBERALI RUŠE SRBIJU PREKO VUČIĆA Članovi Predsedništva SNS-a ogolili namere Jovanovića i Đilasa

SNS

 

 

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti

- Priče o kolonama koje pominje Miloš Jovanović gostujući sa tajkunom Đilasom na tajkunskoj TV su potpuno beznačajne i svode se samo na jedno, a to je kako srušiti Aleksandra Vučića, kako bi se srušila Srbija. 

U tom poslu neće birati sredstva ni lažni desničari ni levo-liberali i ujediniće se za tili čas, pre ili posle izbora, jer im i jednima i drugima nedostaje ono vreme kada su ekonomski i politički uništavali državu, dok su vređali nacionalno dostojanstvo srpskog naroda.

Jovanović najmanje ima prava da govori kosovskoj politici, jer je do 2012. godine sa mesta savetnika ministra za Kosovo i Metohiju direktno doprineo  urušavanju naše pregovaračke pozicije, kroz niz katastrofalnih odluka, koje su podrazumevale izmeštanje najvažnijeg nacionalnog pitanja iz sistema UN u sistem EU, ali i kroz postavljanje sumanutog pitanja pred MSP čime su pokušali da utabaju stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti.

Odricali su se Kosova i Metohije i on i njegovi politički mentori poput Samardžića i Koštunice koji su nemo posmatrali pogrom 2004. godine i koji su omogućili Aljbinu Kurtiju da sa uzdignuta dva prsta, i pored pravosnažne presude napusti srpski zatvor. E to se zove fijasko. I upravo zahvaljujući takvima danas svedočimo teroru koji Kurti sprovodi nad Srbima na KiM, a koji Jovanović ne pominje. Cilj je dakle očigledan, udariti na Vučića i sopstvenu državu kada joj je teško, kako bi oni koji su već jednom razarali državu, bez političke volje građana ponovo došli na vlast.

Vučić je u gotovo nemogućim uslovima diplomatskom i političkom borbom uspeo da odbrani srpske nacionalne vrednosti na KiM i da od nečega što je bilo gotovo završeno pitanje, nametne srpske stavove, zbog čega i sam Kurti poručuje da je Vučić najveća prepreka nezavisnosti lažne države. 

I tamo gde je najteže pokazali smo da smo sposobni da imamo najbolje rezultate, a to je upravo pitanje KiM, što se ogleda kroz 28 odluka država članica UN o povlačenju priznanja lažne države, ali i kroz rampe za tzv. Kosovo za članstvo u organizacije u sistemu UN, poput INTERPOL i UNESKO. U vreme Miloša Jovanovića, u šta je on više nego dobro upućen, išlo se po stranim ambasadama i molilo da se priznanje lažne države odloži kako bi se Đilasu omogućilo još četiri godine pljačke, dok ih je za KiM sve zajedno bilo baš briga.

Bahati kriminalci su dosovske kadrove doveli na vlast kako bi ispunjavali naloge stranaca i kako bi od Srbije napravili koloniju što je rezultiralo odvajanjem Crne Gore i razbijanjem srpskog nacionalnog korpusa na KiM. Za to vreme ambasadori su im sastavljali vlast u lobijima beogradskih hotela, a oni poput Jovanovića ć, koji im se nisu suprostavljali, dobijali su funkcije savetnika uz uslov da ćute i da gledaju kako se od Crne Gore i "Kosova" prave naše nove komšije.

Znaju Srbi sa KiM da je Vučić to zaustavio i da nikada nećemo dozvoliti pogrome i etnička čišćenja kao što su to predstavnici bivšeg režima nemo posmatrali 2004. godine. Zna to i naš narod u svakom delu otadžbine i baš zbog takve ozbiljne i odgovorne politike podrška SNS i Vučiću na narednim izborima biće na istorijskom maksimumu, a na nama je da da građane podsećamo na sva nedela pogubne politike čije je deo bio Miloš Jovanović, kako se Srbija nikada više ne bi vratila u ta smutna vremena pljačke, korupcije i odricanja od srpskih državnih i nacionalnih vrednosti na KiM - ocenio je Terzić.

Nevena Đurić: Miloš i Đilas -dvojac za propast Srbije

LAŽNI DESNIČARI I LEVO-LIBERALI RUŠE SRBIJU PREKO VUČIĆA Članovi Predsedništva SNS-a ogolili namere Jovanovića i Đilasa

Foto: Dejan Briza

 

 

 

Nevena Đurić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, takođe se oglasila povodom navoda lidera Nove DSS Miloša Jovanovića, koje je izneo tokom gostovanja na prozapadnoj televiziji Nova S

Njeno saopštenje prenosimo u nastavku:

Dvojac za propast Srbije - Miloša Francuz i tajkun Đilas, na tajkunskoj televiziji, su se večeras udružili i krenuli svim najprljavijim i najpoganijim sredstvima protiv Vučića i Srbije. Jer to im je jedan, jedini cilj - da sruše predsednika i našu državu! 

Da reč tajkuna Dragana Đilasa i njegovih saboraca ne vredi ni pet para uverili smo se, još jednom, večeras - kada je ova belosvetska ništarija govorila "o nagloj odluci predsednika Vučića" da izbori budu održani ove godine. A oni su: kukali na sav glas i kmečali danima, pretili haosom na ulicama ukoliko izbori ne budu održani, pištali i vrištali, puna su im usta bila izbora, a sada su, tobož - vidno zaprepašćeni. 

Jasno je da nisu spremni da čuju glas i volju građana Srbije. 

Na svaku temu o kojoj nam danas sole pamet mogu da govore navodeći sebe kao reprezentativni primer!

Jer, jedini pravi generatori nasilja u našoj državi su oni - predstavnici tzv. opozicije u Srbiji, lopuže iz restlova bivšeg režima: njihovi poslanici su se krajnje siledžijski ponašali u Narodnoj skupštini, skakali po klupama, uništavali skupštinski inventar, a tajkun je tukao čak i članove svoje porodice. 

Nasilnik koji govori o nasilju.

Jer, on je taj koji je do srži ogrezao u kriminalu i korupciji! Ojadio je kasu grada Beograda, osiromašio narod, strpao milione u sopstvene džepove i skrivao ih kojekuda po belom svetu - od Mauricijusa do Hong Кonga!

Žuti tajkun koji govori o kriminalu i korupciji!

Mir i stabilnost u Srbiji obezbedio je Aleksandar Vučić - mudrom, drzavničkom politikom. 

U Đilasovi vreme za mir i stabilnost je znao samo on i njegovi pajtosi, ne i građani Srbije! Кad kaže stabilnost sigurno misli na to što su ostavili pola miliona ljudi bez posla, na ulici, bez parčeta hleba i šansi za pristojan život!

Кada kaže mir verovatno misli na to što su mirno, tiho i prećutno tražili odlaganje priznanja tzv. Nezavisnog Кosova za samo par dana, dok prođu izbori, ne bi li slučajno štetočinski potezi koje su povlačiti ugrozili rezultat na izborima. 

Takvog mira i stabilnosti se građani sa strahom i zebnjom sećaju!

Кoliko god da cvili kod stranaca i moljaka ih za podršku - bez podrške građana Srbije sa ponosom može da ponese samo titulu najgoreg gradonačelnika Brograda u istoriji! 

Uzalud krivce za nemanje podrske traži tajkun u medijima - pune su mu ruke medija, i džepovi od istih! Ne zna se broj gadosti koje su plasirali samo o predsedniku Vučiću, i dan danas, ne posustaju i ne odustaju od bezočnih laži! Rekla je Verica Barać sve o njihovoj slobodi medija, o tome kako su preprodavali sekunde i služili se najstrasnijim zloupotrebama! 

Reče Đilas "da što više onih političara koji kradu budu u zatvoru" -  pa baš svi u Srbiji sa nestrpljenjem čekaju dan kada će lopovčine poput njega, koje su uvek radile sve protiv i na štetu svoje države, biti iza rešetaka! 

Ti si Đilase čovek kome Srbija na poslednjem mestu - poslednja rupa na svirali! Bila i ostala! Od sopstveni si države besomučno otimao i ni trepnuo nisi!

Što se tiče olovke koja "ne radi kad je najneophodnija," 17. decembra će građanima Srbije olovke raditi, imaće i rezervnu, da odlučno zaokruže i pruže podršku opciji koja će nastaviti rad na daljem razvoju i napretku Srbije i koja će se boriti za čitav srpski narod, i dileme nema da je to - politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (13)

Loading
Misterijanemoguca

15.10.2023 22:11

Jovanović je Kurtijev pijun u Srbiji i tačka.

Oki

15.10.2023 22:13

Opozicija bi dala KiM Kurtiju na dlanu. Samo da dobiju svoj interes.

Rade

15.10.2023 22:14

Opozicija nezna gde se kopca a kamoli nesto pametno da kazu za KiM.

Anka

15.10.2023 22:15

Strašno je da opoziciji nije bitno šta priča, s kim se udružuje samo da bi se dočepala vlasti.

Katraina

15.10.2023 22:17

Jovanović je jos jedan od izdajnika Srbije, koji bi radi licne koristi dozvolio da se nada zemlja raspadne.

Mirko

15.10.2023 22:31

Jovanovic i DSS imaju jedan cilj, da sruše Vučića po svaku cenu.

Roki

15.10.2023 22:31

Opozicija je postala najveci neprijatelj Srbije zajedno sa Kurtijem.

Nikola

15.10.2023 22:32

Sa punim pravom komentarisu situaciju na KiM, oni koji najmanje imaju pravo da puste glas.

Iva

15.10.2023 22:36

Opozicija pokušava da sruši Srbiju, ali to nikako neće uspeti.

Zoki

15.10.2023 22:39

Opozicija je jasno pokazala svima da bi priznala nezavisnost i sve drugo sto trazi Kurti. Strasno.

Valentina

15.10.2023 22:39

Dok je predsednik Vučić na celu zemlje kolana sigurno nece biti