“INAČE ZEMLJE NEĆE BITI” Ruska Duma: Srbija treba da štiti volju svog naroda
Foto: EPA/MAXIM SHIPENKOV

- Čim Vašington i Brisel ne uspeju da dovedu svoje marionete na vlast u drugim državama, uvek se odigra scenario u kome se iznose optužbe o izbornim nepravilnostima i nepriznavanju njihovih rezultata. Vlasti Srbije moraju da štite volju svog naroda, inače te države možda neće više biti - naveo je predsednik ruske Državne dume Vjačeslav Volodin, a preneli su mediji.

On je podsetio da je na vanrednim parlamentarnim izborima pobedila koalicija aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a da "ljudi nisu podržali one na koje se Zapad oslanjao".

“INAČE ZEMLJE NEĆE BITI” Ruska Duma: Srbija treba da štiti volju svog naroda

EPA

 

- Kada je reč o suverenitetu, on se zasniva na pravu građana da samostalno planiraju budućnost, biraju vođstvo i put razvoja svoje zemlje. S tim u vezi, aktuelna vlast Srbije dužna je da štiti volju srpskog naroda i izbor većine. Inače, predstavnici Parlamentarne skupštine ODKB učestvovali su kao posmatrači na izborima u Srbiji i nisu zabeležili nijedan prekršaj - zaključuje Volodin.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal “U RINGU” Kako bi se zvao Marko Čadež da je stvarno špijun 🤔🤫 #alo #alodnevnenovine #alonovine #markocadez #fyp #fypシ #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading