Milica Đurđević Stamenkovski
Foto: Tanjug/Tanjug/Miloš Milivojević

- Nije po sredi samo sukob takozvane Prve i Druge Srbije, ili patriota i građanista, već, po načinu delovanja, imamo podelu na: državotvorne snage i ekstremističke grupe - istakla je Đurđevićeva.. 

- Probriselska opozicija se postepeno pretvara u ekstremističku grupaciju, a ekstremizam i ekstremističko delovanje po definiciji prelaze granice održivog, normalnog i, što je najvažnije - zakonski dopuštenog. Neko, očigledno lično poimanje istine i stvarnosti, stavlja iznad normi koje uređuju društvo. Paradoks je što to rade oni koji žele da uvedu 'normalnost' - dodala je predsednica Zavetnika. 

Ona je rekla da Srbija nije jedina država u kojoj se javno razmatraju ovakve metode političkih borbi, ali je jedina u kojoj se to čini bez ikakve odgovornosti i sankcija.  

- Od izjava Miloša Jovanovića, 'da se vlast u nekom trenutku mora smeniti sa ulice', do izjava Biljane Stojković, Zdravka Ponoša i Zorana Lutovca o 'fizičkom sprečavanju izbora', postepeno se legitimiše opcija nasrtaja na institucije i uličnog prevrata. To je pokušaj da se suspenduje država i uruše institucije - zaključila je Đurđević Stamenkovski za RTS.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka, doktorka Milica Đurđić su pre devet godina udomile psa. 🐶 U razgovoru za Alo, Milica Đurđić ispričala je kako je mešanac Lav zaustavio njihov automobil i kako je, kako ona kaže, Lav njih našao. 🥰 Ceo intervju pogledajte u 20h na našem YouTube kanalu ▶️ Ako želite da usvojite psa ili mačku, posetite Facebook stranicu Pet Mondo Serbia 🐈🐶 #alo #alodnevnenovine #anabrnabic #milicadjurdjic #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading