Aleksandar Vučić
Printscreen

 

Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Nakon vesti da je kronom zaražena Maja Gojković, na Tviteru je osvanuo post izvesnog Pirotiana (iz onoga što objavljuje jasno se vidi čiji je obožavalac), koji ima bolesnu želju - da se zarazi i umre Vučić. Uz fotografiju na kojoj u izbornoj noći Gojkovićeva čestita Vučiću ubedljivu pobedu SNS, sledi i poruka.

- Dragi bože, nikada te nisam molio nizašta... - napisao je uz jasnu aluziju, koju su u komentarima dodali njegovi istomišljenici, da se predsednik Srbije zarazi i umre.

- Samo da je pozitivna i celu tu sektu da spakujemo da crknu na jednom mestu. Žvalave nakaze - poručio je izvesni Storm.

Inače, Pirotian ne krije da je ostrašćeni opozicionar jer uz naslovnu fotografiju piše: "Bojkot".

Vučić i Gojković

Printscreen

Vučić i Gojković, Foto: Printscreen

Podsećamo, prethodnih dana objavljeno je da su koronom zaraženi predsednik parlamenta Maja Gojković, ministar odbrane Aleksandar Vulin, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i predsednik PKS Marko Čadež. Gojkovićeva ima upalu pluća i smeštena je u bolnicu, ali se oseća dobro. Hospitalizovan je i Đurić sa blagim simptomima korone, dok Čadež nije imao nikave simptome, a da je zaražen, otkrio je slučajno i odmah se samoizolovao, kao i Vulin.

PROČITAJTE JOŠ: