Vladimir Đukanović Đuka
Printscreen
Vladimir Đukanović Đuka

Printscreen

Vladimir Đukanović Đuka, Foto: Printscreen

Za mene su to bezosećajni ljudi koji nemaju trunku svesti da daju novac državi koja je etnički očistila Srbe sa njihovih vekovnih ognjišta i zemlja u kojoj se najnormalnije slave nacistički zločinci koji su bili arhitetke projekta uništenja Srba tokom Drugom svetskog rata kroz stvaranje NDH. Zemlja u kojoj se krvoloci slave i koja veliča logore za decu, jedine u svetu, zaista nije zemlja gde vi iko normalan mogao da letuje, a posebno ne mi koji smo pripadnici naroda koga su tako masovno ubijali.

Miloš Biković

Instagram/printscreen

Miloš Biković, Foto: Instagram/printscreen

Ipak, gospodin Biković je izneo jedno poređenje sa kojim se nikako ne mogu složiti. Recimo, pitao je da li po toj logici ne bi mogli da idemo ni u Nemačku, Italiju, Francusku i ostale zemlje koje su nas bombardovale. Pitanje samo donekle ima logike. Sa tim zemljama, posebno sa Nemačkom, imali smo ratne sukobe. Ipak, nisu nas Nemci etnički očistili, već su to uradili hrvati. U Nemačkoj se nacizam danas krivično sankcioniše. Naprotiv, u hrvatskoj je normalna pojava.

U Nemačkoj nije moguće slaviti Hitlera, ali je zato u hrvatskoj sasvim normalno veličati Pavelića, Kvaternika, Francetića., Šakića, Artukovića i ostale zlikovce. Takođe, danas kada odete u Nemačku ipak su vam kao Srbinu zagarantovana sva moguća ljudska i građanska prava kao stranom državljaninu, dok u hrvatskoj, čak i ako ste njihov državljanin, kao Srbin ta prava nikada neće imati u potpunosti. Srbima se i danas ne vraća njihova oteta imovina, a to u Nemačkoj ne bi bio slučaj.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Зоран

08.08.2020 18:10

EA јадни Воја Брајовић кука што је враћен са границе. Штета...