Daka Davidović
Printscreen
Daka Davidović

Printscreen

Daka Davidović, Foto: Printscreen
Goran Vesić, Nikola Selaković
Goran Vesić, Nikola Selaković, Foto: Grad Breograd

Većina tih napada obiluje naizgled opasnim tvrdnjama i kvalifikacijama za koje ozbiljan čovek relativno brzo utvrdi da su notorne gluposti i potpune laži, kaže Selaković.

Tako je i sa rečima g. Davidovića, koji se svrstao u red onih koji su opsesivno opsednuti Aleksandrom Vučićem i kojima je mržnja prema predsedniku Srbije jedini politički program.

Kontroverzni biznismen i predsednik Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović danas je izjavio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić stoji iza pokušaja atentata na njega i episkopa Joanikija u decembru 2019. godine u Beogradu. - Atentat na nas je izvela grupa koju je, prema pisanju štampe iz Srbije, izvršila mnoga nedela. To je uzrok mnogih nesreća, a glavni organizator svih pogibija je Vučić - rekao je Davidović. On ničime nije potkrepio ovu optužbu, i još je dodao da predsednik Srbije navodno angažuje "botove" da ga napadaju pred izbore u Nikšiću. Ovakve izjave Davidovića dolaze u svetlu činjenice da je rejting Narodnog pokreta izuzetno nizak, pa je rešio da na svaki način pokuša da privuče pažnju na sebe pred izbore.

Zanimljivo je i to što se Daka oglasio tek pošto je utvrđeno da je njegova firma pokušala u Srbiji da radi nešto mimo propisa, a državni organi to zaustavili. Ali da ima imalo stida, Daka bi ćutao. U svakom slučaju, moram priznati da je hrabar – ali ne zato što se ničega ne boji, već zato što se ničega ne stidi.

Uveren sam da će se naši državni organi, na isti način na koji se bore protiv organizovanog kriminala i seku krake mafijaškoj hobotnici, baviti i pokušajem ubistva u beogradskom hotelu "Kraun plaza". Time će ko zna koji put biti dokazano da Daka konstantno laže. Ipak, bez odgovora ostaje pitanje, kome odgovara plasiranje takvih bezočnih laži, i šta je zajedničko svima onima koji u poslednjih dana napadaju predsednika Vučića i našu državu?!

Srbija ostaje posvećena miru i stabilnosti u regionu, i Crnoj Gori i ostalim komšijskim državama želi sve najbolje, ali neće dozvoliti da različiti likovi na njoj leče svoje političke ili kvazi-poslovne frustracije.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Rade

10.03.2021 19:46

Strasno je na sta su sve ljudi spremni, na kakve lazi i klevete . Davidovic se upleo u svoje lazi pa sad izmislja i misli da ce neko da mu veruje.