Darija raspametila kolege u Vladi Srbije

Ako je među članovima Vlade Srbije bilo onih koji nisu ozbiljno shvatali epidemiju koronavirusa, nisu se plašili ili su olako shvatali propisane mere zaštite, od srede to više nije slučaj!

Darija Kisić Tepavčević
Darija Kisić Tepavčević , Foto: Alo / V. Marković

Za to se pobrinula dr Darija Kisić Tepavčević, njihova nova koleginica, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Novopečena ministarka je, naime, prema rečima našeg izvora iz Vlade tokom celodnevnog boravka ministara u Skupštini, gde su polagali zakletvu, koristila svaki prigodan momenat da kolegama ponaosob objasni koliko je taj virus opasan i savetovala ih kako da se sačuvaju.

- Nije bila naporna, naprotiv, veoma suptilno im je govorila o tome, ali su se posle njenih reči neki od njih raspametili i čini se poželeli da stave po dve maske da se što bolje zaštite - kaže naš izvor.

Ministarka je ličnim primerom tog dana pokazala kako se treba ponašati u vreme pandemije.

Na parkingu ispred Skupštine srela je svog novopečenog kolegu Nikolu Selakovića, nisu se rukovali, već su se pozdravili laktovima. Kratko su popričali, a oboje su sve vreme nosili maske, iako su bili na otvorenom.

Povezane vesti

  • Korisnik: Stojan
    31/10/2020 - 14:29
    Valjda je zbog toga i postavljena tu - da ih disciplinuje i da bude pri ruci Lončaru.JUZZ
UČITAJ JOŠ KOMENTARA