Dragan Đilas
Tanjug
Dragan Đilas

Tanjug

Dragan Đilas, Foto: Tanjug

Ruska vakcina za kovid-19, koju je napravio centar „Gamalej", biće registrovana 12. avgusta, a prvi će primiti medicinski radnici i stariji stanovnici zemlje, saopštio je zamenik ministra zdravlja Rusije Oleg Gridnjev

- Vakcina će biti registrovana 12. avgusta. Sada je u toku poslednja, treća faza testiranja. Ispitivanje vakcine je veoma važno. Treba da shvatimo da vakcina mora biti bezbedna. Prvo će se vakcinisati medicinski radnici i starija lica - rekao je Gridnjev.

Ova vakcina mogla bi dakle, da se vrlo brzo nađe i u Srbiji, ali izgleda da, verovali ili ne, to nekima ne odgovara!

Lider dela opozicije Dragan Đilas je upravo ove nedelje rekao kako se snažno protivi da se građani Srbije vakcinišu bilo kojom vakcinom osim one koju će koristiti EU!

Kao da je, daleko bilo, vidovit, pa zna da će EU vakcina ako je i kada je bude, biti bolja od ruske koja je već tu! Ili ima neki drugi, sa mnogo nula dobar razlog da promoviše baš tu vakcinu.

S druge strane, njegov koalicini partner Boško Obradović protivi se svakom vakcinisanju!

Kakvu to poruku onda njih dvojica šalju? Jednu i jedinu - da ih zdravlje građana Srbije ne zanima ni blizu koliko da na silu dođu na vlast.

Komentari (7)

zagondzija

07.08.2020 13:39

Ko tebe pita za vakcinu, ne bitan si lik, shvati to vec jednom!!!

Milos

07.08.2020 13:52

Nije on lider. Niti je opozicionar, niti je u vladi. Niko i nista, prema tome tako ga i tretirajte, to jest ne moze se nazivati liderom dela opozicije. Pravoj opoziciji je mesto u Skupstini i treba da rade i zarade plate sa konstruktivnim predlozima za dobrobit Srbije. Ovaj tip nije nista od toga.

str

07.08.2020 14:02

"Draze mi je evropsko go*no, nego ruska torta". I obrnuto, prema ukusu....To smo mi, nasa prica...

Zvonko

07.08.2020 14:41

Ko pita ovog klovna nešto

Kizo

07.08.2020 20:55

Koje tebi sta nudio pa neces date nije putin zvao za vakcinu ovo je najveci ludak u srbiji sam postavlja pitanja i sam odg tesko srbiji od ovakvih

ZEC

07.08.2020 23:15

Može li iko pametan verovati rusima I kinezima, gledajte šta rade sopstvenom narodu, ljudi su za njih samo brojevi, roblje koje rinta za nekoliko privilegovanih kretena bez ikakvih pravila igre I prava na žalbu, ne hvala, NE , DALEKO IM LEPA KUĆA !