NOVA ŽIVOTNA DRAMA POSLANIKA SPS-A Milićević je doživeo tešku saobaćajnu nesreću, a sada se pojavio veliki problem!

Đorđe Milićević, potpredsednik SPS-a i poslanik, koji je pre dve godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću, ponovo doživljava dramu jer će po svemu sudeći morati ponovo na operaciju, osmu po redu, saznaje „Alo!“.

Đorđe Milićević
Đorđe Milićević, Foto: Privatna arhiva

Lekari bi ovog puta trebalo da političaru urade rekonstrukciju trbušnih mišića.

Milićević je potvrdio naša saznanja i otkrio nam kakvo je njegovo trenutno zdravstveno stanje.

- Iza mene je sedam operacija, a nakon poslednje funkcionišem bez jednog dela trbušnih mišića. Postoji potreba da se uradi još jedna, ne bih precizno ulazio u stručnu terminologiju, ali reč je o rekonstrukciji dela trbušnih mišića - kazao je on.

Dodao je da se konsultuje sa profesorom dr Vladom Đukićem, koji je sa timom valjevskih lekara zadužen za njegov oporavak.

Škoda u kojoj je bio poslanik Đorđe Milićević
Škoda u kojoj je bio poslanik Đorđe Milićević , Foto: Patak.co.rs

- Imam poverenja u te ljude i u ovom trenutku pokušavamo prirodnim putem, kroz jednu vrstu medicinskih vežbi, da pokrenemo organizam i izbegnemo hiruršku intervenciju. Njihov savet je da nema razloga da ishitreno reagujemo i da odmah pribegnemo hirurgiji, jer posle toliko intervencija, potrebno je mnogo vremena da se organizam u potpunosti rehabilituje - tvrdi on.

Upitan da li je uplašen, ističe da se tokom godina borbe za oporavak strah izgubio i dodaje da ga brojne operacije nisu omele u obavljanju poslaničkih dužnosti.

Primetna je nova energija!

Milićević nam je otkrio i kakva su njegova očekivanja u vezi sa novom vladom.

- Aleksandar Vučić i SNS, kao apsolutni pobednici izbora, koncipiraće kako će izgledati nova vlada. Ubeđen sam da će to biti tim koji će omogućiti da Srbija nastavi da ide putem napretka i razvoja. Ivica Dačić, lider SPS-a, jasno je kazao da smo mi kao stranka spremni da u svemu tome damo svoj doprinos. Što se tiče parlamenta, primetna je nova energija, oličena u mladim i obrazovanim ljudima, kao i pripadnicama lepšeg pola - rekao je on.

- Kada sam imao prvu hiruršku intervenciju, lekari su rekli mojoj porodici da, ako se probudim, najmanje dve godine neću moći ništa da radim. Ni danas im nije jasno kako sam uspeo da se za kratko vreme vratim poslovnim obavezama - navodi Milićević i ističe da je tokom prošlog saziva odlazio na previjanje u ambulantu i odmah se vraćao u skupštinsku salu.

- Ni ova situacija me neće omesti u obavezama za koje sam preuzeo odgovornost. S obzirom na to da više nisam u mogućnosti da jedan deo svog vremena posvetim nečemu u čemu sam bio ceo život, a to je sport, svu pažnju i energiju posvećujem ćerki i naravno poslu - poručuje Milićević.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi