Tvitovi
Printscreen/ Twitter
Tvitovi

Printscreen/ Twitter

Tvitovi, Foto: Printscreen/ Twitter

U ulici Cara Dušana se odvijaju radovi na kolovozu u sklopu rekonstrukcije cele ulice koje se obavlja već neko vreme. Dobrica Veselinović je "obišao" radove na ovoj deonici.

- Izašli smo na teren u Dušanovcu ulicu, a po prijavi @MiroslavaGacesa da je gradilište prazno. Zatekli smo samo par radnika, a osećaj je da se radi dosta stihijski i u malom obimu za ovako važnu saobraćajnicu, za koju su odvojeni milioni evra iz kredita - objavio je Veselinović na Tviteru.

Oglasio se i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

- Koliko bolestan moraš da budeš pa da 30. jula u 13.55 sati na 35 stepeni obilaziš gradilište i sadistički se raduješ zato što nema radnika!? Pa nema ih sadisto jer nije humano, a ni dozvoljeno da se radi pod punom opremom na 35 stepeni! Zato se rad raspoređuje u vreme kada nisu takve vrućine, ali ti tada spavaš pa ne možeš da ih snimiš. Lako je ovom sadisti da se prošeta po gradilištu, snimi par slika i potom pobegne u klimatizovani kafić gde pije piće, tvituje i podsmeva se radnicima zato što ih nema na poslu na +35 - napisao je Vesić i dodao:

- U međuvremenu, sadista Veselinović zajedno sa Radomirom Lazovićem i Ivom Čukić preko "Instututa za urbane politike" preusmerava pare iz "Ne davimo Beograd" za njih i nekolicinu njima bliskih ljudi. Koristeći pare koje preusmere na ovaj Institut sami sebi isplaćuju astronomske plate dok druge iz Inicijative teraju da volontiraju. Eto tako to izgleda.

Pročitajte još: