Đorđe Dabić
screenshoot/RTS
Đorđe Dabić, Foto: screenshoot/RTS

Poslanik Đorđe Dabic pokazao je večeras građanima Srbije kakvu politiku vodi Boško Obradović.

- Pre svega moram da kažem gospodine Obradoviću, uopšte ne znam zašto su vas pozvali na RTS. Vi ste upali ovde sa testerom, sa grupom batinaša. Pretili ste novinarima da ćete da ih bijete. Kada kažete da niste bili, da bili ste, samo u jednom lošem izdanju - rekao je.

Obradović je pokušao da u raspravu uvuče i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali mu je Dabić i tu stao na crtu.

- Kada kažemo bivši režim, mislimo tu i na vas gospodine Obradoviću. Dobro znate da ste izdašno bili finansirani 2008. i 2009. godine, i to iz Kolubare, koja je bila gubitaš, koja je isplaćivala 4,2 miliona dinara vašoj tada fantomskoj organizaciji Dveri, i zato kažemo, vi ste danas prva batina Đilasovog režima. I zato ne može da prođe emisija da ne pomete Aleksandra Vučića, koji je zaslužan za današnji ubrzan razvoj Srbije, što smo sprečili ulazak Srbije u NATO, što imamo najmanji pad ekonomije u Evropi - rekao je.

Dabiće je rekao i da građani Srbije treba da znaju da je Boško Obradović čovek koji redovno ide u američku ambasadu po savete.

Nije ostao dužan ni Tadićevom Konstantinu Samofalovu:

- Vi ste bili vlast na Vračaru, vaša porodica vlada već 20, 30 godina. Vaš otac dok je bio direktro javnog preduzeća koje se bavi izdavanjem poslovnog prostora nestalo je hiljade kvadrata. To treba građani da znaju. Stotine opštinskih stanova. Pa gde su te pare, gde su ti stanovi - pitao je Dabić.

Komentari (1)

Peki

04.03.2021 04:16

Boško ga je razbucao pa sad pomažete ovom Dabiću da se oporavi.