Ivan Ivanović
Fb
Ivan Ivanović

Fb

Ivan Ivanović, Foto: Fb

Vesić je odlučio da okrene drugi list pa je tako poznatom komičaru najavio sudski proces.

Zamenik gradonačelnika je odlučiuo da "presavije tabak" još jednom, kao što je to prethodni put učinio kada ga je novinar optužio da je autobusom usmrtio čovek.

Vesićevu objavu vam prenosimo u celosti.

"Sutra ću podneti privatnu tužbu protiv Ivana Ivanovića zbog laži koje je izneo o mom letovanju. Nadam se da će se pojaviti na sudu gde će imati priliku da iznese dokaze za svoje laži.

Trudim se da ne tužim novinare i to pravilo sam prekršio samo u jednom slučaju kada je Veselin Simonović zvani Vesa Rakija objavio da sam ubio autobusom ljude.

Ivan Ivanović nije novinar već kafedžija poznat po tome da je tokom vanrednog stanja otpustio svoje zaposlene iz restorana ID koji je u njegovom suvlasništvu. Pre toga je imao restoran pored Kalemegdana koji je izgoreo pod čudnim okolnostima. Pre toga je pokrao svog kuma Ivana Zeljkovića kome je oteo emisiju. Pokrao je i drugog kuma koji je osmislio koncept Ivanovićeve sadašnje emisije u kojoj samo otvara usta. Ovaj uličar i patološki lažov, koji se lažno predstavlja kao novinar, lagao je da je u medijima da je obezbeđivao pokojnog premijera Đinđića. Kao Đinđićev saradnik znam da je to laž jer Zoran nije trpeo ološ u svojoj blizini. Ivanović je tajkunska pudlica. Šolak i Đilas su pronašli budalu željnu publiciteta spremnu da izgovori i uradi ono što oni nisu. To se nekada zvalo dvorska luda.

Ivanu Ivanoviću, revolucionaru iz Hrvatske koji je čitavo leto proveo u "lijepoj njihovoj" pozivajući na rušenje Vučića odavno je mesto na sudu."

Pročitajte još: