ŠEŠELJ IMA REŠENJE ZA CRNU GORU Jednim potezom mogu vratiti dugove, mada nama odgovara da leškarimo na kineskim plažama i da nas niko ne napada (VIDEO)

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj govorio je o crnogorskim dugovima u emisiji "Hit tvit" na TV Pink

Šešelj
Šešelj, Foto: Ilustracija

- Crna Gora je nama neprijateljska država. U Crnoj Gori živi veliki broj Srba, oni su tamo potlačeni, potiskivani i gotovo građani drugog reda. Crna Gora je među prvima priznala nezavisnost tzv. Kosova. Crna Gora učestvuje u okupaciji Kosova i Metohije, poslala je tamo svoje vojnike. Crna Gora, odnosno njeno rukovodstvo i sadašnje i prošlo, tvrdi da je u Srebrenici bio genocid. To tvrde samo neprijatelji srpskog naroda. Crna Gora je uvela sankcije Rusiji i njena rukovodstva će sustići klevtva Svetog Petra Cetinjskog - počeo je Šešelj.

Šešelj je  progovorio i o velikom crnogorskom dugu prema Kinezima.

- Kad su potpisivali ugovor o kreditima sa Kinom, potpisali su nadležnost međunarodne arbitraže iz Pekinga. Po toj arbitraži oni mogu ostati bez jadranskih plaža na srpskom moru, mogu ostati bez pruge, bez auto-puta koji grade Kinezi, bez Luke Bar. To bi za nas Srbe bilo dobro - putujemo na more kineskim auto-putem, tamo lepo leškarimo na kineskim plažama, niko nas ne napada, niko nas ne vređa, niko nam ne naplaćuje ogromne cene, niko nam decu ne ugrožava... Milina jedna! A, jednog dana kad budemo mi imali para, možemo to otkupiti od Kineza, pa da to opet bude srpstvo. Što ja da žalim što su oni sebe zadužili do guše? Eno svo bogatstvo Mila Đukanovića i Brane Mićunovića, mogu ovaj dug da otplate i još ko zna koliko dugova. Pa, lepo neka im to zaplene, a ne da kmeče po svetu i da traže da neko drugi plate njihove dugove - rekao je dr Šešelj.

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA