DIKTATORČIĆ Jeremić pobesneo, preti poštenom narodu: Sve ću vas kazniti! Zapamtićete! Platićete mi!

Sudeći po podršci koju ima u narodu, deluje da su Jeremiću uzaludni svi dilovi sa strancima zbog kojih se sada kuraži po društvenim mrežama

Vuk Jeremić
Vuk Jeremić, Foto: Youtube/Printscreen

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić osilio se ovih dana, pa je po društvenim mrežama počeo da preti i običnim građanima koji dovedu u pitanje njegovo političko delovanje.

Jeremić kojeg narod Srbije pamti kao zlu paru, najavio je odmazdu i revanšizam prema svim političkim protivnicima, ukoliko dođe na vlast.

Međutim, kako grđani ne mogu da mu oproste upropašćavanje Srbije koje je zdušno sprovodio ruku pod ruku sa Tadićem i Đilasom, on je sada počeo da najavljuje obračun i sa sopstvenim narodom.

Jeremić je, naravno, u stilu pravog malog isfrustriranog diktatora odlučio da lustracija političara treba da počne tamo gde on odredi. Sebe je izostavio.

No, sudeći po podršci koju ima u narodu, deluje da su Jeremiću uzaludni svi dilovi sa strancima zbog kojih se sada kuraži po društvenim mrežama. Narod dobro zna ko je Vuk u jagnjećoj koži.

Vuk Jeremić
Vuk Jeremić, Foto: printscreen

 *

 • Korisnik: Kole
  17/04/2021 - 19:53
  Jeremić je jedan veliki prevarant i manipulator njegovo vreme je odavno prošlo on je jedan veliki kriminalac koji će morati da odgovara za sve nezakonite radnje koje je počinio zajedno sa Đilasom.
 • Korisnik: Sava
  17/04/2021 - 19:10
  On je jedno djubre obicno,vlast nikad vise nece da vidi.
 • Korisnik: Mila
  17/04/2021 - 19:09
  To je taj stil koji Jeremić i njemu slični preferiraju.
 • Korisnik: Milan
  17/04/2021 - 16:14
  Јеремићу, можеш само да га дуваш, на власт заборави, никад више !
 • Korisnik: Saša
  17/04/2021 - 15:04
  Sva sreća pa nikad više neće biti u prilici da kažnjava.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA