Aleksandar Vučić u poseti Bahreinu
Alo.rs
Aleksandar Vučić u poseti Bahreinu

Alo.rs

Aleksandar Vučić u poseti Bahreinu, Foto: Alo.rs

Tokom dana Vučić se sastao sa kraljem Bahreina Hamadom bin Isom al Kalifom na čiji poziv je i došao u posetu ovoj bogatoj zemlji u Persijskom zalivu.

Njih dvojica su se danas kratko obratili medijima, a u sali gde je održana konferencija, iza njih se nalazilo ogledalo koje je puno toga otkrivalo šta se dešava iza kamera koje snimaju govore dvojice lidera.

Detalj koji je naročito upao u oči jeste pojava, potpuno maskiranog arapina u donjem desnom uglu ogledala, koji stoji pored novinara. Dok su predstavnici medija pored njega vredno radili i snimali, ovaj čovek je samo stajao i posmatrao šta se dešava oko njega. 

S obzirom na to da je misteriozni Arapin na desnoj strani grudi imao karticu (službenu propusnicu), pretpostavlja se da je on pripadnik obezbeđenja koje se stara o sigurnosti naše delegacije.

Prdsednik Vučić je prvi lider naše zemlje koji je došao u službenu posetu Bahreinu što samo još više stavlja naglasak na važnost ove diplomatske misije i koliko je kralju al Kalifi bitno da se svaki član naše delegacije u svakom momentu oseća sigurno.

Pročitajte još: