Kokeza odbio poligraf, nije odgovorio na pitanje da li je učestvovao u pripremi ubistva Vučića

Osim toga, on nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama.

Slaviša Kokeza
Slaviša Kokeza, Foto: R. Ristić

Prvi čovek FSS Slaviša Kokeza odbio je danas poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ekskluzivno saznaju Novosti.

Osim toga, on nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama. Na pitanje operativaca, zašto ne želi da se podvrgne ovom vidu ispitivanja odgovorio je da je od predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića čuo da to ne treba da radi.

To baca potpuno novo svetlo na ceo ovaj slučaj tim pre ako se ima u vidu da je predsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim sluzbama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik Višeg suda.

Kako prenose izvori Kokeza je čak negirao da se poznaje sa Darkom Elezom koji je nedavno izručen BiH i operativci sumnjaju da očigledno nije govorio istinu jer postoje brojni svedoci koji tvrde da su bili u bliskim odnosima.

Posle svega što je danas isplivalo nema sumnje da će Kokeza ponovo biti ispitivan u policiji.

Povezane vesti

 • Korisnik: Marko
  28/02/2021 - 22:54
  Cim je on odbio poligraf, nesto je sto posto muljao. A i sudije u Srbijibsu zasticene kao beli medvedi i korumpirani su, da bi krenuli napred to mora da se iskoreni.
 • Korisnik: Taki
  28/02/2021 - 22:14
  Kada nisi kriv bitno ti je da se zna istina i da se otkloni sumnja sa tebe. Istina se najbolje dokazuje na poligrafu.
 • Korisnik: Mile
  28/02/2021 - 21:44
  Ako je gospodin odbio poligraf to vec dovoljno govori samo po sebi, u ovom slucaju ne sme biti zasticenih, odgovarace ko god je imao bilo kakve veze sa ozloglasenom grupom..
 • Korisnik: star
  28/02/2021 - 20:52
  Niko u našoj zemlji nikoga ne može da natera da se podvrgne poligrafu, ali iako ima malo sumnje u odnose sa kriminalom, što će istraga dokazati, Kokeza će odgovarati pred sudom.
 • Korisnik: Ivana
  28/02/2021 - 20:27
  Bice da je mnogo "faca" ukljuceno u Veljov tim.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA