Marić otkrio koja služba je izabrala Tadića za predsednika Srbije, gosti krenuli da ga ućutkuju! Da li je voditelj rekao previše?!

Gosti jutarnjeg programa kod voditelja Milomira Marića bili su bivši pripadnici Kontraobaveštajne službe i oficiri Vojske Jugoslavije.

Milomir Marić
Milomir Marić, Foto: printskrin

Tomislav Đurin, penzionisani pukovnik vojnoobaveštajne službe, prof. dr Ilija Kajtež sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost i Ljuban Karan, bivši pukovnik KOS-a u penziji govorili su o obaveštajnom i kontraobaveštajnom radu u borbi protiv organizovanog kriminala i stranih tajnih službi, ali i rat na prostorima bivše Jugoslavije.

Marić je pred sam kraj emisije upitao svoje goste jesu li zapravo u KOS-u isplanirali da dovedu, do tada anonimnog, Borisa Tadića za predsednika Srbije.

On je čak naveo i da je u sve bio upleten i bivši potpredsednik SAD Dik Čejni.

- Kada je Boris Tadić bio ministar odbrane vi iz obaveštajne službe ste njemu instalirali, iako je on bio nepoznat u Srbiji, da se vidi sa Čejnijem i on je tako lansiran u orbitu i izabrali ste ga u KOS-u za predsednika Srbije. Da li je to istina? - upitao je Marić

Gsoti su potom počeli da ga ućutkuju i redom negirali ovakve Marićeve insinuacije.

- Ne, to nije istina. Boris Tadić je dva puta izabran. Ne može KOS da ga izabere - odgovorio je pukovnik Đurin.

Povezane vesti

 • Korisnik: Primus
  03/03/2021 - 12:01
  Igra se sa srpskim narodom kako ko hoće... 'pusta slamka među vihorove' i mala bara PREPUNA krokodila smrdljivih..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi