ĐILASOVSKI MEDIJI NE PRESTAJU SA KAMPANJOM Marinika da bude predsednik Srbije i prizna genocid u Srebrenici

Lider jednog dela opozicije Dragan Đilas nastavlja da, preko medija koji rade za njega, promoviše svoju zaposlenu Mariniku Tepić kao kandidata za predsednika Srbije.

Marinika Tepić
Marinika Tepić, Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Nakon što su đilasovci, u svojim nameštenim anketama, stavili Mariniku čak i ispred Novaka Đokovića, ponižavajući na taj način velikog šampiona koji predstavlja Srbiju na najbolji načinu u svetu, nastavljena je dalja promocija čuvene stranačke preletačice.

I dok sama Marinka Tepić sa svojim delovanjem najviše govori protiv sebe i političke opcije koju ovih dana predstavlja, u đilasovskim medijima ne prestaju analize kojima se veličaju njene sposobnosti, a za Danas u dobre strane spada sve što ide kontra interesa Srbije i srpskog naroda. 

Marinika Tepić Danas
Marinika Tepić Danas, Foto: printscreen

Kako se navodi, jedan od ciljeva nove predsednice bio bi i priznavanje genocida u Srebrenici što bi Marinika u ime Srbije oduševljeno uradila.

Podsetimo, Marinika Tepić je jedan od potpisnika inicijative kojom bi se u Skupštini izglasao zakon kojim Srbija priznaje genocid u Srebrenici.

Povezane vesti

 • Korisnik: Milija
  04/03/2021 - 07:11
  Marinika nikada za predsednicu države, ni u snu! Pa ona otvoreno deluje protiv državnih interesa Srbije, i gora je čak i od Nataše Kandić, zbog svoje podmuklosti.
 • Korisnik: Taki
  04/03/2021 - 06:46
  Neviđena glupost, Tepićka je odavno zgazila srpski narod i proglasila ga genocidnim, a Đilas je ojadio Srbiju. Ma mogu samo u zatvor, ali na vlast više nikad.
 • Korisnik: Zaki
  03/03/2021 - 23:15
  Može opozicija da priča šta hoće, ali svesni smo da njih boli sve ono što je Vučić uspeo da učini za državu, za razliku od njih.
 • Korisnik: Lidija
  03/03/2021 - 22:45
  Tepicka je teski manipulator i lazov. Sramota Srbije.
 • Korisnik: Nina
  03/03/2021 - 20:37
  Sramota i bruka sto ima nase drzavljanstvo. Pljuje po svojoj zemlji.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA