Ministri bili u zaveri protiv Vučića! Svi čekaju važnu sednicu stranke na kojoj će saznati ko je ko

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević veruje da će se ubrzo saznati istina o praćenju i prisluškivanju predsednika Vučića i njegove porodice.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Siguran sam da su se ljudi iz SNS za koje sam rekao da misle da su jači od predsednika Aleksandra Vučića i sami prepoznali.

- Čekam da se pogledamo u oči na sednici najviših stranačkih organa, pa da vidimo ko je ko, i ko to misli da može biti jači od predsednika Vučića. Znate, predsednikov rejting je toliko visok, a posebno poverenje koje građani imaju u njega, da čak ni hipotetički nema smisla da pričamo da neko može da ga ugrozi. Postoji samo jedan način, a to je i najviše šokiralo sve ljude u Srbiji. I svi očekujemo odgovore, i završetak istrage o pokušaju ubistva, prisluškivanja i praćenja predsednika Vučića i njegove porodice.

Klika koja je pokušala da preuzme deo države

- Ima. I ministara, i direktora, i drugih stranačkih funkcionera. Na sreću, samo su pokušali da preuzmu deo države. Nije Srbija igračka, niti nečija privatna prćija. I niko od njih nije bogomdan, već su do svih tih položaja došli isključivo zahvaljujući SNS, koja uživa istorijsko poverenje građana. I uvek smo govorili da sa tim nema kockanja. I zato oni koji su prokockali poverenje građana, koji su radili za sebe a protiv države, koji su kombinovali, otimali, šurovali sa kriminalcima, pa se i preigrali u svemu tome, moraju da odgovaraju. I odgovaraće - poručio je Vučević.

Miloš Vučević
Miloš Vučević, Foto: Printscreen/ Instagram

Povezane vesti