GORAN VESIĆ OŠTRO O ĐILASU: "Ne prođe dan a da ne poziva građane da se ponašaju drugačije"

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić smatra da lider Saveza za Srbiju (SZS) Dragan Đilas politizuje celu situaciju oko korona virusa.

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Tanjug

Zamenik gradonačelnika Beograda i član predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas je predlog Saveza za Srbiju da se starijim građanima omogući večernja šetenja u trajanju od sat vremena prokomentarisao rečima "nema te nesreće koju Đilas ne bi iskoristio da sakupi jeftin politički poen".

Kaže, navikli smo na Ðilasovu politiku “što gore to bolje”, ali dodaje da niko nije očekivao da će da koristi epidemiju korona virusa da političari, te da ne prođe dan, a da on ne poziva građane da se ponašaju drugačije od mera koje su predložili epidemiolozi a usvojila Vlada.

"Nevažno je Đilasu koliko će njegovi glupi predlozi ovu zemlju da koštaju ljudskih života", konstatuje Vesić u saopštenju i dodaje da bi Ðilasov predlog da ljudi stariji od 65 godina izlaze na ulicu značio bi zarazu desetina hiljada ljudi, koji bi morali da budu smešteni u bolnice koje nemaju dovoljno kapaciteta za sve.

Povezane vesti