ZAŽALILI ŠTO SU POSLALI KAMERE MEĐU NAROD Nova S pokušala da navede građane da pljuju Vučića, a onda im je prišla gospođa čije reči su izbezumile đilasovce: Sećam se, sećam se dobro... (VIDEO)

Koliko je misija đilasovaca bila neuspešna, svedoči i izjava jedne Beograđanke koja ih je pokopala i potpuno im poremetila koncept

Nova S, Foto: printscreen

Đilasovska televizija Nova S pokušala je da napravi prilog u kome će navesti građane da vređaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nova S je pokušala da predstavi Vučića kao političara koji daje lažna obećanja i navede građane da pričaju o tome, iako im je studio svaki dan pun političara iz bivše vlasti čijih se izneverenih obećanja i kriminalne vladavine građani veoma dobro sećaju.

Ipak, koliko je misija đilasovaca bila neuspešna, svedoči i izjava jedne Beograđanke koja ih je pokopala i potpuno im poremetila koncept, tako da su i zažalili što su poslali kamere uživo u narod.

Podsetmo, Vučić je više puta svojim gestovima pokazao da je pravi čovek iz naroda, a čak i njegovi najljući politički protivnici nailaze na hladan tuš i na najmanji pokušaj da ga diskredituju u očima sunarodnika.

Pogledajte snimak koji je izbezumio đilasovce:

 • Korisnik: Mikica
  29/04/2021 - 21:46
  Sta kazete gospodja.Polu svet je to.Seljancura je to .Ne zna odakle je suplja.
 • Korisnik: Jdj
  29/04/2021 - 21:40
  Novinari Alo-a da puše kurčinu i dudlaju jaja.Jebem vam majku svima u redakciji.
 • Korisnik: Milutin
  29/04/2021 - 15:09
  Profesionalno I bez cenzure.
 • Korisnik: Teodora
  29/04/2021 - 12:38
  Narod ne moze niko naterati na bilo sta ,a narod vidi koliko je Srbija napredovala poslednjig godina.
 • Korisnik: Tamara
  29/04/2021 - 12:11
  Narod se ne moze prevariti i to je ocigledno.Kada bolje pogledamo,nema dana da Vucic ne otvara bolnicu,.dom zdravlja, deonicu auto-puta..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA