BORKO STEFANOVIĆ POSTAO MEŠTANIN ALEKSANDROVCA?! Novinar televizije N1 izveštavao sa protesta, a onda je kamera uhvatila NJEGA! Svi se pitaju šta traži tu

Na protestu meštana u Aleksandrovcu zbog kamenoloma se iznenada pojavio i član nestabilne opozicije, Borko Stefanović.

Borko Stefanović
Borko Stefanović, Foto: Printscreen

Televizija N1 je emitovala slike sa protesta i u jednom trenutku je u kadru bio, ni manje, ni više, nego sam Stefanović, koji se vešto skrivao među meštanima.

Pošto su članovi opozicije bez plana i programa, sramota ih je da izlaze bez istog u javnost i na televizije, pa samo manekenišu i ne propuštaju priliku da se pojave na svakom protestu ne bi li pokazali kako su uz građane Srbije.

Nije im važno da li je protest u Aleksandrovcu, Inđiji, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Somboru, Čačku, važno je samo da je kadar Đilasove televizije njihov.

Transformacije im nisu strane, a prilagođavaju se lako, menjaju kožu kao kameleon, i eto, odjednom je, Borko Stefanović postao izgleda i meštanin Aleksandrovca.

Kako će na ovo reagovati Dragan Đilas i da li će mu Borko Stefanović nedostajati nakon što se "preselio" Aleksandrovac, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Povezane vesti