SNS
Printscreen
SNS

Printscreen

SNS, Foto: Printscreen

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu poručio je danas da nikakvi spinovi, neistine i poluinformacije koje, kako se navodi, plasira Stranka slobode i pravde (S SP) Dragana Ðilasa, neće umanjiti rezultate politike koju SNS sprovodi u Beogradu.

U saopštenju GO SNS Beograda ocenjuje se da je paradoks da o korupciji govore ljudi iz stranke Ðilasa koji je, kako se navodi, ostavio Beograd u dugovima do guše.

Dodaje se da je Ðilas ostavio preduzeća koja su poslovala u minusu i sa brojnim preplaćenim i nefunkcionalnim projektima poput podzemnih kontejnera, replike Terazija, Pazl grada i rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra koja je, kako se navodi, preplaćena za šest miliona evra i zbog koje su ''nameštani tenderi''.

Dragan Đilas, Vuk Jeremić

Alo / Vladimir Marković

Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Foto: Alo / Vladimir Marković

Kako se navodi, o korupciji govore oni koji još nisu objasnili kako je Ðilas od preduzetnika sa 74.000 evra dospeo do višemilionskog bogatstva od 25 miliona evra.

Lider S SP Dragan Ðilas izjavio je danas posle sednice Predsedništva te stranke u Novom Sadu da je nedavno prebijanje mladića u tom gradu "iznelo na svetlost dana" spregu vlasti i policije sklopljenu, kako tvrdi, u nameri da se zločin zataška.

PROČITAJTE JOŠ: