SRAMOTNO ŠIRENJE PANIKE I LAŽNIH VESTI Obradović tvitovao kako se pravi kamp za zaražene od korone na Avali, a u pitanju je još jedna prevara (FOTO)

Nema meru!

Boško Obradović
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Boško Obradović je najpre napisao, a potom i obrisao tvit kako se pravi kamp na Avali za zaražene od korona virusa. Originalne fotografije su međutim iz kampa u Italiji, u mestu Marko di Rovereto.

Italija
Italija, Foto: Twitter/Printscreen

Dakle, reč je o terenskoj bolnici koja je osnovana za suzbijanje epidemije korona virusa u oblasti Trento. Tu se može videti prostor koji je Obradović hteo da zloupotrebi i prikaže kao da se radi o Avali. 

Na ovaj tvit reagovao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je, takođe na tviteru, takođe odgovorio lideru Dveri:

- Najoštrije osuđujem apsolutnu laž Boška Obradovića o šatorima za smeštaj zaraženih od korona virusa na Avali, a jasno se vidi da se radi o šatorima u Italiji - napisao je Stefanović.

- U mestu Marko di Rovereto smo montirali bolnicu na polju koje imamo u vlasništvu već nekoliko godina. Montirali smo je da vidimo da li je funkcionalna. Dakle, ako bude bilo potrebe, na raspolaganju je. Spremamo se da učinimo sve što možemo - rekao je Rafaele de Kol iz odeljenja za civilnu zaštitu u Trentu. 

Pogledajte OVDE i uverite se i sami da bolnica nije fotografisana na Avali već u Italiji.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: sas
  15/03/2020 - 00:01
  Obradovic laze kao i uvek!
 • Korisnik: Zašto nas drže nisko
  14/03/2020 - 23:52
  Što ti je zombi nato-naci... ko o čemu nacista o logorima ili "kampovima"... šta je babi milo to joj se i 'snilo... !?! Sitna duša, karikatura fašista, nula čovek, još bez savesti i svesti...
 • Korisnik: zagondzija
  14/03/2020 - 23:49
  Pa i da je istina sta je to lose u ovoj situaciji ako bude trebalo i to da se pravi za dobrobit ljudstva aj bezi Obradovicu i ne javljaj se ko boga te molim bar dok virus ne prodje, a posle toga kad prodje ova zaraza tvoje sanse za bilo sta na politickoj sceni Srbije su ravne 0(nuli)👎
 • Korisnik: ax
  14/03/2020 - 23:47
  Samo jedno pitanje. Zašto je taj još na slobodi.
 • Korisnik: beba
  14/03/2020 - 23:14
  Nikako ne razumem sta taj olos vise trazi na slobodi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA