SRBIJA BRUIJI O KONFERENCIJI Ono što je Vučić poručio Vladimiru Vuletiću odjeknulo u javnosti: Treba da ga bude stid i sramota

Nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio javnosti. U prisustvu ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina i premijerke Ane Brnabić, prikazane su jezive fotografije zločina za koje se sumnja da su izvršili Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i njegova ekipa 

Obraćanje Aleksandra Vučića
Obraćanje Aleksandra Vučića , Foto: Alo.rs

Vučić je odgovarao i na pitanja novinara, a jedno od njih se odnosilo na nedavna istupanja u javnosti Vladimira Vuletića, doskorašnjeg potpredsednika fudbalskog kluba Partizan.

On je zamolio ministra Vulina da on odgovori na to pitanje, pošto je dublje u materiji, a odgovor je bio direktan:

- Voleo bih da je Vuletić u stanju da oseti stid. I treba da ga bude sramota! On odlično zna zašto treba da se stidi onoga što je govorio - zbog onoga što je radio - nedvosmislen je bio Vulin, a predsednik Srbije je na to poručio:

- Znam i ja, a zna i tužilac. I ne smem zbog toga da pričam... Sve će se čuti! - dodao je predsednik Vučić i dodao 

- Treba da ga bude stid i sramota. On odlično zna zbog čega treba da se oseća tako - jasno je poručio Vulin, a na njegove vesti se nadovezao prvi čovek naše države:

- Neće da se stidi, a građani će u narednim nedeljama biti obavešteni kakve su veze Vuletića sa ovim (Veljka Belivuka prim. aut.) klanom - podvukao je Aleksandar Vučić.

Na to se nadovezao ministar Vulin i predsedniku rekao jednu opasku:

- Ima jedna pesma što mu pevaju navijači, ali to je druga priča!

Povezane vesti

  • Korisnik: Bojan
    07/03/2021 - 09:54
    Bravoooo predsednice,samo ostro!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA