Dragan Petrović
Marko Metlaš
Dragan Petrović

Marko Metlaš

Dragan Petrović, Foto: Marko Metlaš

Dragan Đilas se zajedno sa svojim medijima na sve moguće načine očajnički koprca ne bi li građane Srbije ubedio da budu na njegovoj strani!

Koliko daleko su pojedinci spremni da idu u blaćenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića svedoči činjenica da se na jednom portalu, za koji se zna da ga je finansirao Đilas, pojavila vest u kojoj proslavljeni srpski glumac Dragan Petrović Pele kritikuje sadašnju vlast!
No oni koji su objavljivanjem ovakvog teksta imali samo jednu ideju na umu, a to je da pokažu kako je srpska kulturna elita protiv Vučića, zaboravili su da narod nema pamćenje zlatne ribice!

Naime, oni su iskoristili deo serije „Gorki plodovi“ Siniše Kovačevića, emitovane 2008. na javnom servisu koja je tada bila svojevrsna kritika vlasti Demokratske stranke, i objavili ga kao priču u kojoj srpski glumac kritikuje sadašnju vlast!
- Mi smo posrnulo društvo u kome samo malobrojni imaju sve, u kome država ne mari za svoje građane, u kome nema samilosti i saosećanja i gleda se isključivo sopstveni interes. Ovo je, rođaci, zlo vreme, vreme bez stida, bez iskrene suze, bez saučešća - rekao je pre 12 godina u seriji „Gorki plodovi“ glumac Dragan Petrović.

Dragan Đilas

Vladimir Marković

Dragan Đilas, Foto: Vladimir Marković

Svi su znali da se te reči, koje je napisao Siniša Kovačević, odnose na tada aktuelnu vlast Demokratske stranke, a Petrović za „Alo!“ otkriva da je šokiran činjenicom da su ga 12 godina kasnije stavili u kontekst koji sada odgovara Draganu Đilasu.

- Zaista nisam čitao taj tekst niti sam znao o čemu se radi, sve dok prijatelji nisu počeli da mi šalju. Ono što sam prvo video u tom insertu jeste da u toj sceni nisam najbolje ispao - našalio se srpski glumac, a onda nastavio:
- Da su me uljudno pozvali i pitali za intervju, sigurno ih ne bih odbio, ali ovako da izmišljaju, dodaju i inserte iz serije puštaju u formi nekog intervjua je van svake pameti - kaže Petrović za „Alo!“.

Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Kritiku društva iz serije đilasovci su predstavili kao otvoreni udar na Vučića.

- Nikada ne bih udario na predsednika Srbije, pa ja imam sedamdeset kilograma (smeh).

- Šalu na stranu, znam da će me sada ti isti koji su pisali onakav tekst osuditi zbog ovoga što ću reći, ali to je njihov problem. Nikada nisam bio član nijedne partije, ali moram priznati da Aleksandar Vučić radi dobar posao u ovoj zemlji - rekao je Pele i dodao:

- U Srbiji je uvek bilo teško, otkada znam za sebe. Naša zemlja je uvek bila pod pritiskom. Mi smo određeni da uvek budemo Sizif koji gura kamen. Kada bi svako radio svoj posao, uspeli bismo sami sebi da pomognemo, ovako smo se izgubili u algoritmu i tu jednačinu nikako da rešimo - kaže Dragan Petrović za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

alex

25.10.2020 22:29

Bar neko iskreno nesto da kaze