Policija ispituje Palmu!

Pored Markovića, policija treba da obavi razgovore sa svim licima koja su pomenuta u vezi sa spornim događanjima

Dragan Marković Palma
Dragan Marković Palma , Foto: Rajko Ristić

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, a povodom tvrdnji da je predsednik Skupštine opštine Jagodine i lider Jedinsteve Srbije Dragan Marković Palma odgovoran za podvođenje žena i devojaka, policija u narednom periodu treba da ispita sve pomenute osobe u tom slučaju.

Pored Markovića, policija treba da obavi razgovore sa svim licima koja su pomenuta u vezi sa spornim događanjima, kao i da pribavi, ukoliko postoje, druge dokaze, pa da podnese izveštaj tužilaštvu. 

"Nakon što obavi sve te radnje i dostavi nam izveštaj, biće odlučeno da li ima mesta pokretanju krivičnog postupka", precizirao je za Tanjug Viši javni tužilac u Jagodini Branislav Vučković.

On kaže da je u toku faza prikupljanja obaveštenja i da za sada nema krivične prijave u ovom slučaju, jer je, kako je naveo, predmet formiran na osnovu navoda u medijima.

Pre nekoliko dana iznete su tvrdnje o podvođenju devojaka i žena u Jagodini na račun Markovića, ali i drugih osoba.

Povodom spekulacija da bi ovaj postupak trebalo da se izmesti iz Jagodine, zbog funkcije i uticaja koje Marković ima u tom gradu, tužilac kaže da će o tome odlučiti njegovi nadređeni.

"Za sada za to nema zakonskih osnova, ali o tome ne odlučujem ja već moji nadređeni. Videćemo šta će biti", rekao je Vučković.

Marković je odbacio sve optužbe kao lažne.

  • Korisnik: Pera Detlic
    22/04/2021 - 13:44
    Ako i treba,pozvati sve i da se radi da nema zasticenih.Veliki broj njih iz politike,biznisa i drugih profesija se ponasaju bahato i narod (devojke i zene) tretiraju kao potrosnu robu.
  • Korisnik: Luka
    22/04/2021 - 12:17
    Policija prvo ispituje Tepičku Čobanku i njenog "svedoka" iz njene stranke. Treba utvrditi osnove za pokretanje istrage.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA