Rasim Ljajić
Alo / Dejan Briza
Rasim Ljajić

Alo / Dejan Briza

Rasim Ljajić, Foto: Alo / Dejan Briza

- Gledao sam obe epizode, za konačan utisak biće potrebno da se ogleda kompletna serija. Svakako ne bih voleo da na kraju zaključimo da se radi o glorifikaciji Miloševićeve politike. U svakom slučaju, u pravoj hiperprodukciji domaćih serija, ovo je jedna od boljih, bez obzira na oprečne reakcije koje izaziva. Boris Isakovic je maestralno odglumio Milosevića, dok je Đinđicev lik prilicno promašen, iako je njega svakao teže igrati nego Miloševića.

Tatjana Matić: Nisam imala vremena da je gledam

Tatjana Matić

Privatna arhiva

Tatjana Matić, Foto: Privatna arhiva

- Nažalost nisam imala vremena ovih dana da odgledam seriju. Moja prijateljica mi je preporučila da je obavezno ispratim i da je Mirjana Karanovic bravurozna.

Branko Ružić: Ima dosta simbolike

Branko Ružić

Alo / Vladimir Marković

Branko Ružić, Foto: Alo / Vladimir Marković

- Drago mi je da je ova tematika sagledana na ovaj način nakon 20 godina od samog događaja. Ima dosta simbolike, poruka i vrednosti, ali i pouka koje su vanvremenske. Omiljen lik mi je svakako vrlo autentično obradjen lik predsednika Slobodana Miloševića. Ima dosta činjeničnih elemenata u samoj seriji, ali i onih koji ne korespondiraju sa realnim okolnostima.

Zorana Mihajlović: Nemam želju da gledam

Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović, Foto: Vladimir Marković

- Nisam gledala i ne planiram. Miloševic nije doneo ništa dobro Srbiji, istorijski o njemu i njegovoj vladavini sve znam i nekako nemam želju da gledam, iako poštujem i volim i sve glumce iz serije.

Miloš Vučević: Nijedan lik mi nije omiljen

Miloš Vučević

Instagram

Miloš Vučević, Foto: Instagram

- Ne, nisam gledao. A nijedan lik, istorijski, mi tu nije omiljen.

Pročitajte još: