Režija televizije N1 u trenutku napravila grešku, a onda je istina isplivala na videlo

Vladimir Đukanović raskrinkao Đilasovu televiziju

Vladimir Đukanović
Vladimir Đukanović, Foto: Youtube/Printscreen

Povodom sinoćnjih nereda ispred Skupštine, oglasio se i Vladimir Đukanović. Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

"Ne osećam se nešto posebno pozvanim da pružim nekakav komentar na noćašnja zbivanja, s obzirom da moje mišljenje i nije toliko bitno. Ipak, usudih se da napišem koju, pa ko prihvati hvala mu, ko ne prihvati, opet mu hvala.

Elem, potpuno je pogrešno insistiranje da je to bilo obično divljanje i huliganizam. Svakako da to jeste tako, samo je razlika u tome što ovo nije bilo ništa spontano, već veoma dobro isplanirano.

Naime, u jednom momentu na N1 televiziji došlo je pretpostavlja do greške koju je režija napravila i izašla je slika svih pozicija na kojima su kamere ove televizije. Čini mi se da sam izbrojao devet pozicija, što jasno ukazuje da su oni uveliko bili spremni za direktan prenos haosa, jer zašto bi neko poslao tolike kamere na protest tamo nekog Srđana Noga i ekstremno desne grupacije. Odnosno, od kada to N1 televizija podržava ekstremno desnu varijantu? Znači, N1 je imala saznanja da će do nereda doći i vrlo spremno su napravili čitav scenario, a novinarke-reporterke su bile u ulozi agitropovaca koji pozivaju da se što više naroda okupi.

Sa druge strane su mi posebno bili interesantni napadi na institucije i policiju. Svako ko se u to makar malo razume vrlo lako će doći do zaključka da su napadi bili koordinirani i da su uvek imali svoje predvodnike. Kad god bi policija razbila grupu, vrlo brzo su se napadači reorganizovali u manje grupacije koje su ciljano napadale na drugim mestima. Ukoliko bi došlo do razbijanja kod Skupštine, vrlo brzo su se prebacivali na RTS ili su lomili saobraćajnu signalizaciju. Svako od demonstranata je imao rančeve, a u njima kamenice i baklje, što znači da su došli po zadatku da izazovu sukob. U svakom slučaju, vidi se da se radi o veoma dobro obučenim likovima za ulične sukobe, a da je to tako dovoljno govori podatak da je 47 policajaca povređeno.

Svakako, ovi neredi dolaze u predvorje razgovora oko Kosova i Metohije, što jasno ukazuje da je cilj destabilizacija i stvaranje unutrašnjeg haosa u Srbiji. Uostalom, čitajte ovog jutra sve medije u regionu, jer gle čuda svi se bave nama.

Sve u svemu, nastavak ovog dobro organizovanog haosa imaćemo prilike da gledamo i u narednom periodu. Ostaje da vidimo kako će vlast rukovoditi ovom smišljenom haosu. Nisam neko ko je optimista da postoji dovoljno dobar kadar u vladajućoj strukturi koji ume da se nosi sa ovim, ali sada je prilika da se pokažu koliko su mudriji od ovih što Srbiji pripremaju haos.

Na kraju, drago mi je da se moja teza da ekstremno desnu i ekstremno levu opciju uvek kontroliše tzv.duboka država koja svuda u svetu izaziva haos protiv nacionalnih vlada pokazala tačnom.

Živela Srbija!"

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Milos
  08/07/2020 - 23:09
  Verovatno moguce ali istom tehnikom se sluze i opozicija i vladajuca partija , rezija za siroke mase.
 • Korisnik: beba
  08/07/2020 - 14:29
  N1 g...a!!!
 • Korisnik: Sojic
  08/07/2020 - 12:29
  Ne zovu ovog bizon za dzabe!!!!
 • Korisnik: rale
  08/07/2020 - 11:42
  Đuka, evo šanse da se dokažeš.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA